• Головна
  • Садовий розповів, які вимоги йому висували в замін на розблокування сміттєвих полігонів країни
15:51, 13 червня 2017 р.

Садовий розповів, які вимоги йому висували в замін на розблокування сміттєвих полігонів країни

Міський голова Львова прокоментував ситуацію, яка є сьогодні зі сміттям у місті і які вимоги висували йому в замін на вирішення цієї проблеми.

Про це інформує кореспондент 032.ua

За словами Андрія Садового, проблему зі сміттям можна вирішити на рівні держави за годину.

«Ви розумієте, що в Україні є 5 500 полігонів! На сьогоднішній день несамовитий тиск чиниться на ті компанії, які здійснюють перевезення. Три з них вже оголосили форс-можор, вони просто не мають куди вивозити. Ще трохи працює «Санком» і «Львівспецкомунтранс», вони якраз тримають на собі основний тягар. Компанія «АВЕ» фактично паралізована, у них вилучили всі документи», - зазначив він.

Садовий додав, що претензії правоохоронці мають до керівнцтва компанії.

«Ніхто не хоче зрозуміти в якій складній ситуації зараз є місто. Ми будемо інформувати міжнародну громадськість, тому що це штучно створена блокада», - додав мер Львова.

Окрім цього Андрій Садовий розповів, які йому висувались вимоги, в заміну на які розблокували б сміттєві полігони України.

"Вимоги були дуже прості: "Самопоміч" має перейти в підпорядкування олігархів. Ця вимога була мені озвучена ще в минулому році і мені постійно про це наголошують. Я нікому здавати і нікому нічого продавати не буду", - зазначив він.

На запитання хто ж саме ставив йому такі вимоги, він відповів, що у нашій країні небагато людей можуть ставити такі вимоги.

"Я ще до останнього маю надію, що до них здоровий глузд вернеться", - додав він.

Нагадаємо, вчора, 12 червня, у Львові відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо критичної ситуації з вивезенням сміття, на якій члени комісії ТБ і НС прийняли рішення звернутися до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,53
42,65
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...