• Головна
  • «Тайфун» допоможе: львів’яни стали платити штрафи охотніше (ФОТО)
10:00, 13 липня 2012 р.

«Тайфун» допоможе: львів’яни стали платити штрафи охотніше (ФОТО)

Вже більше 10 днів контролери у львівських трамваях та тролейбусах працюють разом із охоронцями агентства безпеки «Тайфун». За цей період надходження від надання послуг ЛКП «Львівелектротранс» збільшились у межах 10-15%.

Про це 032.ua інформує прес-служба Львівської міськради.

Як повідомляє начальник управління транспорту і зв’язку Микола Жук, ініціатива залучити до роботи контролерів і працівників охоронної фірми з’явилась після того, як було проаналізовано доходи від надання послуг ЛКП «Львівелектротранс» і виявлено, що багато людей не платить за проїзд.

«Тайфун» допоможе: львів’яни стали платити штрафи охотніше (ФОТО), фото-1

 

«Місто робить багато кроків, щоб вивести ЛКП «Львівелектротранс», яке зараз перебуває у кризовому стані, на нормальний рівень роботи. За 10 днів роботи з «Тайфуном» збільшились надходження від електротранспорту на 10-15%. Протягом місяця ми проведемо аналіз, і будемо вирішувати, чи доцільно нам продовжувати цю співпрацю. Проте мета цієї акції – не збільшити кількість штрафів, а дати зрозуміти пасажиру, що за надану послугу він повинен вчасно заплатити», - наголошує Микола Жук.

Команди працюють спільно з 1 липня, проте лише контролер має право на штрафні санкції стосовно неплатників, працівник охоронної фірми має право лише на перевірку квитка. «Кожна робота має свою специфіку. У співпраці з «Львівлектротрансом» важливо вміти пояснити, чому до людини є зауваження. Працівники перед роботою у львівських трамваях та тролейбусах пройшли короткі навчання, вони мають при собі резинову палку та газовий балончик, на випадок, якщо буде якась загроза. Охоронці повинні культурно звертатись до людей, жодної фізичної сили вони не застосовують до людей, лише спокійно пояснюють, що пасажир не має рації, якщо у нього немає квитка», - зазначає помічник директора Львівського відділення агентства безпеки «Тайфун» Олег Кугенєв.

На маршрутах електротранспорту щоденно їздить 110 одиниць техніки. У штаті ЛКП «Львівелектротранс» працює 37 контролерів. Кожного дня разом з контролерами працює 10-15 охоронців. Відповідно до угоди між «Львівелектротрансом» та агенцією безпеки «Тайфун», послуги  охоронної фірми коштують близько 50 тис. грн. на місяць.

«Сам контролер є незахищеним. Були інциденти, коли контролерам погрожували, рвали одяг, тому ми вирішили підписати угоду з охоронною фірмою. За період співпраці підвищилась кількість штрафник квитанцій, збільшилась оплачуваність проїзду. Адже коли люди бачать охоронців у формі, це їх дисциплінує», - зазначає в.о. начальника служби контролю ЛКП «Львівелектротранс» Олег Григорчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...