• Головна
  • Відкрилася безкоштовна реєстрація на покази фестивалю "Чілдрен Кінофест-2017"
Реклама
09:02, 17 травня 2017 р.

Відкрилася безкоштовна реєстрація на покази фестивалю "Чілдрен Кінофест-2017"

Реклама

VI Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» буде проходити з 26 травня по 4 червня в двадцяти містах України. У конкурсну програму увійшло сім європейських фільмів для глядачів від 4 до 14 років, поза конкурсом представлена ​​колекція фільмів братів Люм'єр.
В м. Львів покази будуть проходити в кінотеатрі «Планета Кіно» у ТРЦ «ФОРУМ» з 27 травня по 4 червня о 10:00.
Зареєструватися на безкоштовні покази може кожен бажаючий - для цього потрібно вибрати місто і фільми для перегляду, а також заповнити електронну форму на офіційному сайті фестивалю.
Традиційно глядачі виступають в ролі журі фестивалю, віддаючи свої голоси за вподобані картини. Переможець міжнародного конкурсу буде обраний шляхом підрахунку глядацьких голосів і оголошений на церемонії закриття в фестивальному центрі, кінотеатрі «Київська Русь» 4 червня у м. Києві.
У позаконкурсній програмі буде показана підбірка відреставрованих фільмів французьких засновників кінематографа - братів Люм'єр. Програму упорядкував і прокоментував директор Каннського кінофестивалю Тьєррі Фремо.
Одним з головних подій нинішнього року стане показ фіналістів конкурсу короткометражних фільмів, знятих українськими дітьми у віці від 7 до 14 років. Десять картин-номінантів будуть показані на великому екрані в присутності авторів, а спеціальне журі вибере серед них переможця.
Фестиваль закриє фільм-володар Гран-прі «Чілдрен кінофесту 2016» - пригодницька стрічка «Лапа» Роберта-Адріана Пежо з Угорщини.
У цьому році «Чілдрен Кінофест» відбудеться в четвертий раз. Послом фестивалю стала письменниця, поетеса, сценаристка і колумністка Катерина Бабкіна. Місія фестивалю - популяризація мистецтва кіно, розвиток традиції сімейних походів у кінотеатр, просування європейських цінностей, підтримка дітей з вразливих соціальних груп.

PREVIEW-2017child29,7x42-LVOV

PREVIEW-2017child29,7x42-LVOV

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,72
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...