• Головна
  • Сьогодні на Львівщині відбувались планові польоти (ФОТО)
17:57, 6 липня 2012 р.

Сьогодні на Львівщині відбувались планові польоти (ФОТО)

Льотчики 7-го окремого полку армійської авіації під час польотів провели у небі 18 годин 27 хвилин.

Про це 032.ua повідомив Підполковник Олександр ПОРОНЮК, Регіональний медіа-центр МО України.

Сьогодні, 6 липня, на Львівщині у 7-му окремому полку армійської авіації 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України відбулись планові польоти.

Сьогодні на Львівщині відбувались планові польоти (ФОТО), фото-1

 

До виконання польотних завдань залучалися 90 осіб особового складу полку, з них — льотно-підйомного складу — 35 військовослужбовців. У небо піднімались три вертольоти Мі-8 і два Мі-24. У складі досвідчених екіпажів були і молоді льотчики.

Під час польотів виконувалися вправи пілотування у складі вертолітної пари і ланки. Льотчики відпрацьовували завдання групової злітаності, а також тренувалися з перевозки вантажів на зовнішній підвісці. Крім цього проводилась чергова перевірка техніки пілотування гвинтокрилих машин льотно-підйомним складом полку.

Сьогодні на Львівщині відбувались планові польоти (ФОТО), фото-2

 

Керував польотами командир полку льотчик-снайпер полковник Юрій Вербельчук. Від командування 13-го армійського корпусу за польотами спостерігав начальник відділу армійської авіації корпусу льотчик-снайпер полковник Володимир Пастухов.

За словами заступника командира полку з виховної роботи підполковника Олега Поліщука за результатами льотної зміни у кращий бік відзначено майора Віталія Савича і капітана Дениса Трішина.

Наступного тижня, враховуючи погодні умови, для льотчиків ново-калинівського полку заплановані три льотні зміни. Слід відзначити, що необхідними технічними засобами та пально-мастильними матеріалами для виконання польотних завдань авіатори забезпечені у достатній кількості.

Загальний наліт авіаторів цієї льотної зміни склав 18 годин 27 хвилин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...