• Головна
  • У Львові проведуть в останню путь львів’янина Володимира Павліва, учасника АТО
16:53, 27 березня 2017 р.

У Львові проведуть в останню путь львів’янина Володимира Павліва, учасника АТО

У Львові відбудеться похорон львів’янина Володимира Павліва, який загинув у зоні АТО.

Як інформує прес-служба Львівської міськради, сьогодні, 27 березня, о 19.00 год відбудеться Парастас у Капличці Івана Хрестителя, що на вулиці Пекарській, 52. А сам похорон відбудеться завтра, у вівторок, о 12.00 год у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11).

Відтак від храму о 12.30 год вирушить автобус на Личаківське кладовище. Поховають бійця на Полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища.

«Ми повинні вшановувати людей, які захищають нашу Батьківщину, і жертвують заради неї життям. Тому просимо заклади громадського харчування та торгівлі з розумінням поставитись до ситуації та стишити на час похоронної процесії звук динаміків. Також закликаємо обмежити розважальні заходи завтра до обіду», - наголосив в. о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Нагадаємо, як писав раніше 032.ua Володимиру Павліву було 42 роки. Спочатку був добровольцем 34-ї бригади, а в грудні 2016 року пішов на службу за контрактом у 24-у механізовану бригаду. Тривалий період Володимир Павлів жив за кордоном – в Англії, Бельгії.  Однак повернувся в Україну, бо захист Батьківщини вважав своїм обов’язком. У Володимира Павліва залишилась мати, брат і сестра.

Читайте також на нашому сайті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...