• Головна
  • Французький уряд надасть Львову грант у розмірі 650 тис євро на проектну документацію щодо закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища
14:14, 3 березня 2017 р.

Французький уряд надасть Львову грант у розмірі 650 тис євро на проектну документацію щодо закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища

Французький уряд ухвалив рішення про надання гранту у розмірі 650 тисяч євро на повний пакет проектної документації щодо закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Про це у своєму відеозверненні сказав міський голова Львова Андрій Садовий, інформують у прес-службі міськради.

Згідно з умовами гранту, всі роботи виконуватиме французька компанія "Egis", яка має досвід розробки проекту рекультивації та нагляду за роботами на одному з найбільших в Європі сміттєвих полігонів у Марселі.

Нагадаємо, ще у січні народний депутат України та радник міського голови Львова Сергій Кіраль казав, що Львів планує заручитися досвідом і фаховими знаннями французької компанії "Egis" у вирішення питання поводження з ТПВ.

"Основна робота компанії буде спрямована на оновлення проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища, який був розроблений «Гірхімпром» і на вивчення різних варіантів технологій переробки будівництва нового сучасного комплексу", - зазначав тоді Сергій Кіраль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...