• Головна
  • «Свободівці» привели до міністра аграрної політики голодну козу (ФОТО)
17:31, 22 травня 2012 р.

«Свободівці» привели до міністра аграрної політики голодну козу (ФОТО)

Біля стін Львівського національного аграрного університету в Дублянах, де відбулася нарада за участи міністра аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка, провели акцію протесту проти політики уряду в сільськогосподарській галузі.

Учасники пікету тримали плакати: «Пане Присяжнюк! Де кошти з державних програм для сіл Львівщини?», «Ні» – молочній мафії!», «Де кредити для сільгоспвиробників?», «Ні – продажу землі сільськогосподарського призначення!», «Досить мучити село!»

Зокрема, місцеві «свободівці» привели на акцію протесту козу, на якій було написано: «Ні» – молочній мафії!», «Віддам за 3.50», «Голодую!». Коза стала героїнею вистави, показаної учасниками акції протесту.

Головними героями дійства також були «українські селяни» та «молочні мафіозі». За сюжетом вистави, «селяни» прийшли на базар, щоби продати останнє: один – чоботи, інший – козу. До них приходять «молочні мафіозі», щоб виторгувати якнайдешевше молоко, потім пропонують зарізати козу. «Селяни» нарешті вирішують протистояти «молочній мафії» і проганяють її геть. Добро перемогло зло: український селянин стає господарем на своїй землі.

Окрім того, міністрові аграрної політики та продовольства України М. Присяжнюку передали звернення, в якому вимагають жорсткого контролю за закупівельними цінами на молоко, запровадження відкритих аукціонів та встановлення ринкових цін на молоко.

«Свободівці» привели до міністра аграрної політики голодну козу (ФОТО), фото-1
«Свободівці» привели до міністра аграрної політики голодну козу (ФОТО), фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...