• Головна
  • Львівські музеї відзначають свій день
09:20, 17 травня 2012 р.

Львівські музеї відзначають свій день

У Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького в рамках відзначення Міжнародного дня музеїв, відбудеться ряд культурно-мистецьких подій.

Про це повідомляється у повідомленні відділу промоції міста.

17 травня о 16.00 год. відбудеться урочисте відкриття виставки творів французьких художників-імпресіоністів «Нормандія в живописі». Міжнародний проект присвячений чемпіонату світу з футболу Євро-2012.

18 травня з 19.00 до 23.00 год. проходитиме Музично-мистецька акція «Ніч в музеї», у рамках якої відбудеться огляд постійних експозицій НМЛ «Українського мистецтва кінця ХІІ – початку ХХ ст.» та виставки «Нормандія в живописі». А з 20.00 год. у постійній експозиції НМЛ «Український давній портрет ХVІІІ – ХІХ ст.» та «Український живопис ХІХ ст.» - виставка «Модний салон ХІХ століття» (з приватної колекції Марини Іванової (м.Київ). На тлі виставки: сеанс малювання портрета (за участі львівського художника О. Войтовича).

О 19.00 год. стартує акція під гаслом «Порятуймо пам’ятки мистецтва». До уваги глядачів буде запропоновано 5 унікальних творів із фондових збірок НМЛ, що потребують проведення повного комплексу консерваційно-реставраційних заходів (історико-мистецтвознавча довідка, розгляд проблем і завдань реставрації, збір коштів на реставрацію). О 22. 00 год. відбудеться цикл міні-вистав театру тіні та світла «Див» (режисер-постановник Д.Альошина). Протягом усього вечора відвідувачі зможуть насолоджувати роковими композиціями та творами світової музичної класики у виконанні струнного квартету «Фенікс».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...