• Головна
  • У Львові молодуха потрапила під авто
10:50, 8 травня 2012 р.

У Львові молодуха потрапила під авто

7 травня о 12.55 годині у Львові на вулиці І.Франка, 98 водій автомобіля «Деу», 44-річний місцевий житель, скоїв наїзд на пішохода, 20-річну жительку Львова.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ.

Дівчина, не переконавшись у безпеці, вийшла на дорогу з-за стоячого автомобіля, і потрапила прямисенько під колеса авто.

Через необережність вона  отримала тілесні ушкодження. У неї – забій тім’яної ділянки голови. Після надання медичної допомоги у травмпункті №2 її було відпущено додому.

Ще одна жінка стала жертвою ДТП вчора  на вулиці С.Петлюри. Водій автомобіля «Рено-Кенгу», 50-річний житель Львова, скоїв зіткнення з автомобілем «Шевроле Авео» під керуванням 46-річного львів’янина.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажир автомобіля «Рено-Кенгу», 51-річна львів’янка, -травми. У жінки – забійна рана правої руки.

Попередньо встановлено, що автопригода сталась через порушення водієм автомобіля «Рено-Кенгу» Правил дорожнього руху, який, виїжджаючи з прилеглої території на головну дорогу, не пропустив автомобіль «Шевроле».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...