• Головна
  • Перехрестя Личаківська-Пасічна у Львові вже перекрили
17:30, 3 травня 2012 р.

Перехрестя Личаківська-Пасічна у Львові вже перекрили

Сьогодні у другій половині дня заплановане перекриття перехрестя вул Личаківська-Пасічна, у зв’язку з початком ремонту вул. Пасічної, повідомляє управління капітального будівництва ЛМР.

Нагадаємо, вул. Пасічну ремонтуватимуть на ділянці від вул. Личаківської до вул. Таджицької. Роботи планують закінчити 31 травня цього року.

Відтак, усіх водіїв просять заїжджати у місто через вул Зелену, Стрийську, кільцеву дорогу.

«Якщо їхати в центр міста з Винник, наприклад, то об’їжджати перекрите перехрестя можна вул. Христофора Колумба, там буде односторонній рух, вул. Долішньою з виїздом на вул. Личаківську. Ділянка об’їзду не буде значною. Якщо їхати з центру міста, то об’їзд буде через вул. Долішню, Ніщинського, Кривчицьку дорогу, Богданівську, Тракт Глинянський. На вул Богданівській рух транспорту буде одностороннім в напрямку з центру міста.

Будуть зміни у русі транспорту. Деякі маршрути будуть закорочені», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

«Колектор, що пролягає на вул Личаківській-Пасічній у аварійному стані. Тому важливо якнайшвидше розпочати його заміну. До 15.00 год на вул Личаківська-Пасічна будуть встановлені усі дорожні та інформаційні знаки і вже сьогодні розпочнуться ремонтні роботи», - розповів Ігор Фалюта.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...