• Головна
  • У Львові відбудеться Фестиваль Параджанова
23:27, 22 липня 2016 р.

У Львові відбудеться Фестиваль Параджанова

Із 19 до 28 серпня пройде «Фестиваль Параджанова на Левандівці» у Культурно-мистецькому центрі «Супутник», що на вул. Повітряна, 20.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівскої міської ради.

У рамках фестивалю відбуватимуться кінопокази, театральні вистави, візуальні проекти, музичні виступи, літературні зустрічі, дискусії, лекції та майстер-класи для дорослих і дітей. Під час заходу можна буде повчитися робити колажі, кераміку, плетені іграшки, декупаж, аплікації та ін.

«Локацією фестивалю невипадково обрано відокремлений індустріальний і водночас історичний район Львова – Левандівку, адже саме на Левандівці вперше в Україні з’явилась вулиця С.Параджанова», - розповів в.о. начальника управління культури ЛМР Михайло Мороз.

Зазначимо, що кінопрограма у Левандівському парку просто неба окрім фільмів самого Сергія Параджанова, представить підбірку відомого українського кінофестивалю «Wiz-Art».

«На День незалежності планується великий святковий концерт, а також зусиллями львів’ян організатори мають намір облаштувати на території Левандівського парку справжній блошиний ринок, якими так любив прогулюватись Сергій Параджанов», - зазначив Михайло Мороз.

Додамо, що вхід на фестиваль безкоштовний.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #новини #032_ua #Левандівка #фестиваль_Параджанова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...