• Головна
  • Водія автобуса, який збив на смерть дитину, триматимуть під вартою до серпня, поки триватиме слідство (ФОТО+ВІДЕО)
доповнено відео
17:55, 22 червня 2016 р.

Водія автобуса, який збив на смерть дитину, триматимуть під вартою до серпня, поки триватиме слідство (ФОТО+ВІДЕО)

доповнено відео

Апеляційний суд скасував домашній арешт щодо 56-річного водія автобуса, який збив на смерть 5-річну дівчинку у п'ятницю, 10 червня, на вулиці Шота Руставелі.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Поки триватиме слідство водій автобуса на ім'я Володимир, який збив на смерть дитину сидітиме у тюрмі до серпня місяця. На переконання водія, на пішохідному переході дівчинку він зовсім не бачив і не має жодного поняття яким цином ця ситуація могла відбутися.

по мобільному телефону я не розмовляв

«Звідки взялась дитина на пішохідному переході я уявлення не маю, я її не бачив. І по мобільному телефону я не розмовляв. Я співчуваю батькам загиблої дитини і дуже жалкую про цю жахливу ситуацію», - розповів водій Володимир.

Хоч і водій запевняє, що себе погано почуває і його болить серце, суд все-таки прийняв рішення тримати чоловіка під вартою до серпня місяця, поки не буде прийняте остаточне рішення щодо цієї справи.

Втім потерпіла сторона стверджує, що суд прийняв рішення справедливо, адже тримання підозрюваного під домашнім арештом є аж ніяк не надійний спосіб.

на термін від 3 до 8 років

«Ця людина не може бути вдома. Він повинен бути покараний на термін від 3 до 8 років. Якби його сьогодні відпустили, то він би завтра визнав себе не винним. І те, що він немає закордонного паспорту це не є головна причина його намірів про не втечу. Сьогодні навіть без закордонного паспорту паспорту люди можуть виїхати за кордон та втекти. Тому домашній арешт нехай і до серпня місяця мене не задовільняє. Я вважаю, поки буде проводитись слідство, підозрюваний повинен бути затриманий у вигляді тримання під вартою, а не під домашнім арештом», - запевнив тато загиблої дівчинки Павло.

Водія автобуса, який збив на смерть дитину, триматимуть під вартою до серпня, поки триватиме слідство (ФОТО+ВІДЕО), фото-1
Водія автобуса, який збив на смерть дитину, триматимуть під вартою до серпня, поки триватиме слідство (ФОТО+ВІДЕО), фото-2
Водія автобуса, який збив на смерть дитину, триматимуть під вартою до серпня, поки триватиме слідство (ФОТО+ВІДЕО), фото-3

Усі фото: 032.ua

Нагадаємо, що у вівторок, 21 червня, засідання суду перенесли на середу, 22 червня, через те, що водій змінив своє рішення, адже вирішив бути присутнім під час розгляду справи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #водій_збив_на_смерть_дитину #Шота_Руставелі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...