• Головна
  • Резонансна ДТП: у Львові судитимуть водія, який збив на смерть 5-річну дитину на вулиці Шота Руставелі (ВІДЕО)
14:37, 21 червня 2016 р.

Резонансна ДТП: у Львові судитимуть водія, який збив на смерть 5-річну дитину на вулиці Шота Руставелі (ВІДЕО)

Трагічна подія сталася у п'ятницю, 10 червня, на вулиці Шота Руставелі.

водій мав 35 років стажу роботи

Як повідомляє кореспондент 032.ua сьогодні мав відбутися суд над водієм автобуса, який збив на смерть 5-річну дитину, яка переходила дорогу із бабусею та сестрою. Втім, засідання суду перенесли, через те, що водій змінив своє рішення, адже вирішив бути присутнім під час розгляду цієї справи. Мама дівчинки пані Анна Зьобер каже, що водій, який наїхав на її дитину мав 35 років стажу роботи і впродовж цього періоду уже шість разів збивав пішоходів.

«Відеореєстратор показав кадри, де цей водій їхав на шістьох людей на пішоходному переході і перешкоджав руху іншим автомобілям. Водій навіть не помітив, що ззаді їхала поліцейська машина. Суд і громада Львова розбереться у цій справі. Я свою дитину не поцілувала в голову, бо там не було в що цілувати. І є багато таких водіїв, які їдуть по наших дітях, по наших головах», - стверджує мама загиблої дівчинки Анна Зьобер.

Потерпіла зазначає, що водія беззаперечно треба визнати винним у цій справі, адже він навмисно перешкоджав руху іншій маршрутці, яка забрала його пасажирів і в той момент не помітив дитину на пішохідному переході.

У свою чергу дружина водія Оля Козак зазначає, що потерпіла сторона шукає усі способи, аби її чоловік сидів у тюрмі, але потрібно розуміти, що як і для одної сім'ї це трагедія, так і для іншої.

чоловік буде цей тягар нести ціле життя

«Я думаю, що мій чоловік буде цей тягар нести ціле життя і він вже наказаний. Мій чоловік має 35 років стажу із водіння автобусом, він тисячу разів їздив тією дорогою і там пішохідний перехід не пристосований для зупинок. Ми співчуваємо сім'ї, яка потерпіла», - розповідає дружина водія.

Жінка наголошує на тому, що чоловік сьогодні не був присутнім на засіданні суду, адже в нього були проблеми із здоров'ям, але завтра, 22 червня, він виявив бажання прийти на судове засідання.

Зазначимо, що у родині Зьоберів це вже четверта людина, яка загинула під колесами автомобілів.

Як раніше повідомляв 032.ua у Львові маршрутка збила на смерть дитину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #ДТП #збив_дитину_на_смерть #водій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...