• Головна
  • 14 червня у Львові влаштують Свято вулиці Є. Коновальця
10:06, 11 червня 2016 р.

14 червня у Львові влаштують Свято вулиці Є. Коновальця

У вівторок, 14 червня, з нагоди відзначення 125-ої річниці від дня народження Національного Героя України, полковника Євгена Коновальця, Франківська районна адміністрація традиційно проводить свято вулиці, названої його іменем.

За інформацією прес-служби ЛМР, під час свята відбудеться покладання квітів і урочиста хода, опісля – святковий концерт. Адміністрація запрошує мешканців міста та засоби масової інформації на свято.

Свято розпочнеться об 11:00 год. покладанням квітів до меморіальної таблиці Євгену Коновальцю, що розміщена на фасаді будинку №55 (вул. С. Бандери, початок вулиці Є. Коновальця). Опісля, об 11:20 год. відбудеться урочиста хода у супроводі духового оркестру від скверу на перетині вулиць Є. Коновальця та Японської до готелю «Турист» (вул. Є. Коновальця, 103). До формування святкових колон запрошені учні та студенти навчальних закладів, представники громадських організацій, мешканці міста.

Святковий концерт розпочнеться о 12:00 год. біля входу в готель «Турист». У програмі концерту – виступи ансамблю бандуристів «Калинонька» та ансамблю естрадного танцю «Золоте левеня»; виступ колективу «Львів-модерн-балет» дитячо-юнацького молодіжного клубу Франківського району міста; декламування патріотичних віршів; виконання пісні «Україна» (співає Яна Іваночко)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,95
EUR
42,89
42,95
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...