• Головна
  • 14 березня у Львові починають ремонтувати вул. Городоцьку-Чернівецьку
16:00, 10 березня 2012 р.

14 березня у Львові починають ремонтувати вул. Городоцьку-Чернівецьку

З 14 березня на ремонт закривають вул.Городоцьку та вул.Чернівецьку. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, а виконавцем – ВАТ «ЛСБМУ-1», повідомляють в прес-службі ЛМР.

«Проектом передбачено благоустрій території з влаштуванням кругової розв’язки. Заміні підлягають інженерні мережі, контактна мережа і благоустрій території: замощення бруківкою території, на цій ділянці передбачено влаштування велосипедних доріжок. Роботи плануємо розпочати з 14 березня і закінчити до кінця травня», - зазначив в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Як зазначив керівник підрядної організації ВАТ «ЛСБМУ-1» Ігор Булик, об’єкт є достатньо складний. «Крім трамвайних колій, буде заміна усіх підземних мереж. Буде замінено усі водопровідні мережі та будинкові вводи, зроблено каналізаційний колектор та інші роботи», - зазначив Ігор Булик.

Вул.Чернівецьку ремонтуватимуть від вул.Городоцької до трамвайної зупинки.

«Сам проект передбачає і благоустрій пл.Двірцевої, але ми спершу беремо відрізок вул.Городоцької від вул.Горської і до з’єднання з вул.Городоцькою, де роботи виконувались минулого року і частину робіт по вул.Чернівецькій-Залізничній. Бо в часі ми можемо тільки це зробити. Вул.Чернівецьку робитимемо тільки до трамвайної зупинки. І можливо локально займемося перемощенням вул.Чернівецької аж до вокзалу», - зазначив Ігор Фалюта.

Відповідно до угоди, у 2012 році передбачено виконання робіт на суму 25249,8384тис. грн. Роботи фінансуються за кошти міського бюджету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...