• Головна
  • У пункті пропуску "Шегині" митники виявили в автомобілі понад 1 тис. пачок цигарок
13:06, 20 травня 2016 р.

У пункті пропуску "Шегині" митники виявили в автомобілі понад 1 тис. пачок цигарок

У четвер, 19 травня, українець, як пасажир прямував у приватну поїздку з України в Польщу через пункт пропуску «Шегині» легковим автомобілем на польській реєстрації з причіпом.

Як розповіли у прес-службі ДФС України у Львівській області, для перетину кордону чоловік обрав смугу руху «червоний коридор». Громадянин України згідно з реєстраційними документами є власником причіпа.

За результатами аналітичної роботи було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі з метою виявлення товарів та предметів, прихованих від митного контролю.

Під час митного огляду транспортного засобу було виявлено 1 226 пачок сигарет, прихованих у спеціально виготовлених сховищах причіпу. Вартість виявлених сигарет - 15 842,8 грн.

Від надання пояснень громадянин України відмовився, запевнив,що надасть їх в суді.

Так, він вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Сигарети та причіп вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...