• Головна
  • Кінопрем’єри у Львові: 5 найочікуваніших стрічок, які покажуть у травні (ФОТО), (ВІДЕО)
Огляд кіно
16:00, 4 травня 2016 р.

Кінопрем’єри у Львові: 5 найочікуваніших стрічок, які покажуть у травні (ФОТО), (ВІДЕО)

Огляд кіно

Що подивитися в кіно? 032.ua підготував для Вас підбірку найцікавіших фільмів, прем'єра яких відбудеться у травні цього року на великих екранах.

1. Драматичний трилер "Чужа земля".

Сюжет кінострічки розгортається навколо сім’ї Кетрін і Метью Паркери, які переїхали до віддаленого австралійського містечка через певні життєві обставини. Одного разу двоє їхніх дітей вночі покидають оселю і відправляються у невідомому напрямку. Дізнавшись про зникнення Тома і Лілі, Кетрін повідомляє про це у поліцію. Зовсім скоро стає відомо, що це не перше зникнення їхньої доньки і минуле, від якого тікала родина, знову дає про себе знати.

2. Комедійна стрічка "Кохання не за розміром".

Комедійна стріча французького  режисер Лорана Тірара розповість Вам про неймовірну історію кохання дівчини Діани, яка загубила свій телефон, а натоміст, віднайшла своє справжнє кохання.

3. Комедія "Сусіди-2".

Комедійна кінострічка - продовження історії про протистояння старшого та молодого покоління. Друга частина фільму обіцяє подарувати глядачам ще більше позитивних та смішних моментів.

Кінопрем’єри у Львові: 5 найочікуваніших стрічок, які покажуть у травні (ФОТО), (ВІДЕО), фото-1

Фото: reklammer.livejournal.com

4. Фільм-фентезі "Аліса в задзеркаллі".

Після свого візиту до країни чудес, Аліса вже думала, що ніщо її здивувавти більше не в змозі. Та життя постійно чимось дивує, і поперду на Алісу чекає дивовижна подорож.   Ступивши через дзеркало, вона потрапила в Задзеркалля. Тут весь світ являє собою величезну шахівницю, на якій вона всього лиш крихітний пішак.

5. Драма "Комуна".

Ця кінострічка перенесе своїх глядачів у далекий 1970 рік, а події розгортатимуть у Копенгагені (Данія). Це історія про одну звичайну сім’ю, яка у житті дотримується своїх певних ідейних принципів. Проте одного дня, їхня ідилія зазнає краху..

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #огляд_кіно #кінопрем’єри #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,95
EUR
42,85
43,00
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...