• Головна
  • Мірча Луческу: я не думаю, що "Севілья" є фаворитом у нашому протистоянні
19:10, 27 квітня 2016 р.

Мірча Луческу: я не думаю, що "Севілья" є фаворитом у нашому протистоянні

Головний тренер донецького "Шахтаря" на сьогоднішній прес-конференції розповів про підготовку своїх підопічних до важливого півфінального поєдинку проти іспанської "Севільї".

Про це повідомляє сайт міста Львова 032.ua.

Так на думку Мірчи Луческу, неправильно вважати іспанський гранд фаворитом завтрашнього протистояння. 

наша команда краще

"На цій стадії турніру зустрічаються команди учасники Ліги Чемпіонів. Як правило, у футболі на професійному рівні забивається багато голів. Побачимо, чи буде результативним наше завтрашнє протистояння. "Севілья" перебуває на одному рівні із нами, але наша команда краще", - розповів Луческу.

Згадав фахівець і про протистояння цих клубів у 2007 році. Тепер Луческу сподівається, що фактор везіння, який тоді допоміг здолати іспанцям український клуб, цього разу буде на боці "гірників".

"Я демонстрував гравцям відеонарізку тих матчів. Сподіваюся, що тепер фактор везіння допоможе нам здолати цей бар’єр. Я пишаюся своїми гравцями, які у такий складний для нас час змогли знайти сили і досягти такого результату. Дуже сподіваюся, що завтра у нас буде чудова підтримка", - зазначив наставник "Шахтаря".

Нагадаємо, що матч 1/2 фіналу Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" та іспанською "Севільєю" відбудеться у четвер, 28 квітня, на полі стадіону "Арена Львів". Початок зустрічі о 22:05.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #футбол #новини #спорт #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...