• Головна
  • Розіграй друга: ТОП-5 розіграшів до 1 квітня
22:04, 31 березня 2016 р.

Розіграй друга: ТОП-5 розіграшів до 1 квітня

Вже завтра 1 квітня - День сміху та розіграшів. Цього дня кожен намагається якось надурити, або ж розіграти своїх друзів, родичів чи просто близьку людину. До слова, чи не всі ЗМІ цього дня намагаються оприлюднити у новинах якийсь "фейк", аби розіграти своїх шанувальників. 

032.ua зібрав для Вас п’ятірку найкращих розіграшів, якими Ви можете "підколоти" своїх друзів. 

1. "Кольорова вода".

Уявіть, якою буде реакція ваших рідних або ж друзів, коли вони прокинуться зранку, а з крану тече кольорова вода?

Як зробити: можна підфарбувати розсікач крану рідким барвником, або  відкрутити розсікач і покласти туди таблетку харчового барвника.  Для більш вражаючого ефекту можна додати барвник червоного кольору. 

2. Ноутбук у молоці.

Перш ніж спробувати пояснити, що це розіграш, радимо вам кудись сховатись від гніву об’єкту вашої насмішки. Адже прокинусь вранці і побачити, що техніка залити молоком - напевно найстрашніше, чим можна вразити сучасну людину.

Як зробити: насправді, все дуже легко. Берете усім відомий клей ПВА та наносити його на скло або ж на файл для паперу. Чекаєте коли клей висохне, і переносите його на ноутбок. Все! Справу зроблено!

3. Павуки у їжі.

Цей розіграш найбільше підходить для дівчат, які бояться таких волохатих тваринок. Але не треба цього робити із дівчиною, яка вам подобається.

Як зробити: достатньо придбати резинові фігуркри павучків, або ж іниших тваринок. Такого товару дуже багато у дитячих магазинах. 

4. "Зламайте" комп’ютерну мишку.

Для цього сенсор миші необхідно заклеїти папером та скотчем. Можете прикріпити там смішну наліпку, чи кумедне фото свого друга.

5. Гроші на підлозі.

Розіграш полягає у тому, що гроші, які здавалося б просто лежать собі на підлозі, не так то й легко узяти. А вся справа у тому, що вони приклеєні до підлоги скотчем. До речі, не забудьте зняти на відео свого друга, який буде намагатись забрати ці гроші собі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #день_сміху #розіграші #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...