• Головна
  • Доцент ЛНУ імені Івана Франка на "PORSCHE Cayenne" погрожував патрульним після того, як порушив ПДР
14:30, 19 березня 2016 р.

Доцент ЛНУ імені Івана Франка на "PORSCHE Cayenne" погрожував патрульним після того, як порушив ПДР

Викладачку університету на дорогій іномарці зупинили на Західному об‘їзді Львова, після того як водій автівки порушив ПДР.

Як розповіли 032.ua у патрульній поліції Львова, жінка не визнавала своєї вини, погрожувала "копам" звільненням і ображала їх нецензурною лексикою.

почав погрожувати поліцейським звільненням

"Патрульні зупинили автомобіль за те, що водій хотів виїхати з правої смуги у крайню ліву, але не увімкнув поворот, чим порушив ПДР. Але перед тим, як порушити правила, водій увімкнув правий покажчик повороту і одразу його вимкнув. Коли автомобіль зупинили, водій не хотіла визнавати свого порушення і почала ображати поліцейських.  Відмовлялася виконувати законні вимоги поліцейських пред‘явити водійське посвідчення. До образ приєднався чоловік, почав погрожувати поліцейським звільненням, комусь телефонував. Повідомив, що вони юристи, а дружина викладач університету Франка", - розповіли у прес-службі патрульної поліції.

Додамо, що у своєму поясненні жінка написала, що патрульні мають упереджене ставлення до водіїв на дорогих автівках. За порушення правил вона має сплатити усього 425 гривень штрафу.

Нагадаємо, нещодавно патрульним дісталося від п'яного екс-кандидати до міської ради, який напав на "копів" після того, як його зупинили за водіння у нетверезому станні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua патрульні #поліція #порушення #погрози
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...