• Головна
  • У Львові начальник банківського відділення привласнила собі 1,2 мільйона гривень клієнтів
15:02, 19 січня 2016 р.

У Львові начальник банківського відділення привласнила собі 1,2 мільйона гривень клієнтів

 за привласнення та розтрату грошей з фонду банку 55-річній керівниці повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Про це розповіли у департаменті захисту економіки Національної поліції України, повідомляє сайт міста Львова, 032.ua.

Працівники Управління захисту (УЗЕ) Національної поліції у Львівській області встановили, що очільниця банківського відділення, починаючи з 2008 року, вносила до договорів про депозитні вклади громадян та у касові документи банку завідомо неправдиві відомості про відкриття рахунків останніми та внесення грошових коштів без їх оприбуткування.


Також відомо, що зловмисниця залучила до злочинної схеми й інших працівників відділення, яке вона очолювала. Разом з ними вносила фіктивні відомості в офіційну документацію клієнтів банківської установи та підписувала від їх імені заяви на переказ готівки та грошових коштів з рахунку цих вкладників.


У подальшому кошти з даних рахунків потрапляли на їх банківські картки, які керівниця знімала в банкоматі цієї ж фінансової установи та використовувала на власні потреби.
Під час досудового розслідування встановлено, що начальник відділення банку привласнила 1,2 мільйона гривень вкладників установи.


Судом підозрюваній обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
За привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем зловмисниці загрожує від 5-ти до 8-ми років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Читайте також на нашому сайті: в Інтернеті виставили на продаж старовинну Ратушу: подробиці (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...