• Головна
  • У Львові на «VI Аукціоні надій» зібрали рекордну суму – 227 тис грн
14:00, 22 грудня 2011 р.

У Львові на «VI Аукціоні надій» зібрали рекордну суму – 227 тис грн

У дзеркальній залі Львівського театру опери та балету ім. С.Крушельницької відбувся благодійний «VI Аукціон надій». На створення спецбібліотеки для незрячих студентам Львівського банківського інституту вдалось зібрати майже 227 тис грн – рекордну суму за усі роки проведення «Аукціону надій». Про це повідомили в Інститу НБУ.

Усього на продаж було виставлено 21 лот та один спецлот – картина незрячого художника Юрія Ломова.
Найдорожче, за 50 тис грн було продано лот від голови НБУ Сергія Арбузова - колекційний подарунковий примірник книги «Гроші України». Книгу придбав учасник, що побажав залишитись невідомим.


Другий за вартістю лот, 14 тис грн, від Віктора Ющенка – копія чудотворної ікони «Достойно єсть». Його придбав перший заступник голови львівської облради Валерій П’ятак. Він також купив батік «Мати земля» від харківських дітей з вадами слуху - за 5500 грн.

У трійку найдорожчих потрапив лот і від екс-першої леді України Катерини Ющенко. За 13 тис грн було продано дві картини витинанки. Їх придбала радник ректора Університету банківської справи Тамара Смовженко за гроші зібрані працівниками Інституту магістерської та післядипломної освіти УБС НБУ.


Представник відомого львівського мецената Петра Писарчука Роман Загірний придбав два лоти - фрагмент Рушника Національної Єдності «Око Всесвіту» від Олександри Теліжко за 7500 грн. та срібну монету від голови правління «Укрсоцбанку» Бориса Тимонькіна за 10500 грн.


Бронзову статуетку від першого голови НБУ Володимира Матвієнка за 5500 грн. придбав директор Львівської обласної дирекції «Райффайзен Банку Аваль» Сергій Бойко. Він також став власником двох картин відомої української художниці Олександри Жумайлової-Дмитровської від віце-прем’єр-міністра України Сергія Тігіпка за 9 тис грн.

Більярдний кий від екс-заступника голови НБУ Павла Сенища придбав за 9500 грн голова Асоціації банків Львівщини Олександр Іванов.

Картину незрячого художника Юрія Ломова купив за 4500 грн. голова правління «Плюс Банк» Андрій Рязанцев.
Картина «Вечір» відомого українського художника Івана Боднара пішла на Аукціоні за 7 тис.грн. Її власником став представник начальника ДП «Львівгазвидобування» Олександра Сендеги. Цей ж представник придбав і бізнес- обід з Андрієм Садовим за 6500 грн.

Фото Любомира Гузара з власноручним підписом колишнього глави Української греко-католицької церкви придбав за 9500 грн співвласник «Rafinad People» Зеновій Заранський.
Представник екс-голови облдержадміністрації, бізнесмена Миколи Кмітя придбав футбольний м’яч від ФК «Металіст» за 6500 грн.

Директор західного регіонального центру ПАТ банк «Форум» Ігор Волков, і до речі батько відомої львівської четверні, став власником унікальних книг від мистецького фонду імені Данила Галицького за 5 тис. грн.


Гобелен від голови правління «Райффайзен Банку Аваль» Володимира Лавренчука за 11 тис.грн та картину «Яблука» від Арсенія Яценюка за 6 тис. грн. придбав депутат Львівської міської ради Євген Бєлінський.
Картина «Щасливі Кай і Герда» від Івана Малковича були продані за 9500 грн. Їх придбав колишній банкір, а нині директор львівського інституту банківської справи НБУ Микола Вознюк.

Ще чотири лоти придбали студради трьох інститутів Університету банківської справи НБУ. «Графічний символ української гривні», виконаний з 197 кристалів Сваровські студенткою Черкаського інституту банківської справи УБС НБУ Оленою Бакай викупив представник студентів Інституту магістерської та післядипломної освіти УБС НБУ за 5 тис. грн. Цей лот стане окрасою музею Інституту, що розповідає про історію грошей.


«Бібліотека банку «Хрещатик» за 7 тис. грн. перейшла до Черкаського інституту банківської справи НБУ.
А за зібрані кошти студентів Харківського інституту банківської справи НБУ, а саме 10 тис. грн., було придбано картину «Іриси на оранжевому тлі» Дарини Скринник – Миськи.
Львівські ж майбутні банкіри придбали потрет свого відомого випускника – Володимира Стельмаха – за 10 тис. грн.

Таким чином, виторг Аукціону склав 222 000 грн. Окрім цього, студенти провели лотерею, що допомогла їм зібрати ще 4 950 грн. Відтак, загальна сума - 226 950 грн.

Джерело фото: autographpros.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...