• Головна
  • Коли розваги коштують життя: після відвідин нічного клубу, у Львові помер молодий чоловік
суботня розмова
15:45, 27 червня 2015 р.

Коли розваги коштують життя: після відвідин нічного клубу, у Львові помер молодий чоловік

суботня розмова

Серед найулюбленіших розваг сучасної молоді все більше набирають популярності нічні клуби. Дійсно, після трудових буднів знайдеться багато охочих відпочити в приємній  компанії друзів, випити келих пива або ж поспівати у караоке. Та на жаль, нерідко такі посиденьки закінчуються просто непередбачувано. Мало чи не від кожного можна почути  про бійки або ж про ще  якісь випадки, що мали місце у нічних клубах. На жаль, не оминув такий випадок і наше місто. Більше того, він став трагічним.

Це сталося  в ніч з 21 на 22 червня, коли компанія молодих людей зібралася у нічному клубі-караоке «888». Серед гостей закладу був і 28-річний  Сергій Трощилов, для якого ця ніч стала останньою у житті. За словами матері трагічно загиблого Сергія, Надії Михайлівни, того дня її син разом із друзями замовив столик у нічному закладі. Хлопець щойно повернувся із зони АТО, тож напевно мав намір побачитись  зі своїми знайомими.

"Сергія чи вдарили, чи штовхнули. Він впав і вдарився потилицею об бордюр

«Сергій разом із друзями замовив столик у клубі «888». Він тривалий час перебував у зоні АТО, а 8-го липня мав знову повернутись до військової частини. Серед охоронців цього закладу, у цю зміну працював знайомий мого сина. Поки тривали усі приготування, мій син вийшов на двір поговорити із ним. Його друзі сказали мені, що невдовзі за ними вийшов і другий охоронець. Що саме там між ними сталося, мені достеменно невідомо. Сергія чи вдарили, чи штовхнули. Він впав і вдарився потилицею об бордюр», - повідомила Надія Михайлівна.

Після цієї сутички, Сергій повернувся у приміщення клубу. Проте із друзями пробув недовго, жалівся на те, що в нього болить голова. Згодом, йому викликали таксі і невдовзі він поїхав додому.

«Додому він приїхав близько 3.30 ночі. Майже відразу ліг спати. Я його не будила, бо думала, що може він хоче виспатись, адже практично всю ніч гуляв із друзями. Я була в ліжку десь до 13 години. Увесь цей час Сергій спав, я чула його дихання із сусідньої кімнати. Він ще тоді чомусь важко дихав, я встала, поправила йому подушку, намазала ніс м’ятою й пішла годувати бабусю. Коли я повернулася до Сергія, це було десь 13.20, він вже не дихав. Одразу викликала міліцію. Що саме сталося я просто не розумію. Ніяких синців чи ран я на ньому не помітила. Одежа теж була чиста, ніяких слідів крові чи ще чогось. В міліції сказали, що будуть розбиратись», - зазначила мати Сергія Трощилова.

Тим часом власниця закладу Ксенія Ліардо, де за чутками і відбулася сутичка між хлопцем та охоронцями зазначає, що усі необхідні докази правоохоронцям вона вже надала. Разом з тим, що саме трапилося в ту ніч у клубі Ксенії майже нічого невідомо.

"Батькам загиблого хочу висловити найщиріші почуття. Я допоможу їм усім, чим зможу

«Я дуже жалкую, що мене тоді не було у клубі. Я перебувала на похоронах рідного брата, тож що саме сталося, я достеменно сказати не можу. До мене приходили правоохоронці, усі відеоматеріали я їм надала. Вони все переглянули, але на камерах ніякої бійки між охоронцями та гостями немає. Вони будуть опитувати свідків, шукають камери у будинках, що стоять поруч. Повірте, мені дуже прикро, що так сталося. Охоронців я звільнила, але не через випадок у клубі. Якщо вони дійсно побили гостей закладу, мені такі охоронці не потрібні. Сподіваюсь, що міліція зможе в усьому розібратись. Батькам загиблого хочу висловити найщиріші співчуття. Я допоможу їм усім, чим зможу. Зроблю все, що в моїх силах», - розповідає Ксенія Ліардо.

До слова, користувачі соціальних мереж пишуть, що у нічному клубі «888» постійно виникають якісь розбірки. Причому досить часто участь у конфліктах беруть охоронці закладу.

Львівські правоохоронці дійсно розслідують цю справу. Як повідомила 032.ua речник львівської міліції Світлана Добровольська.

«22 червня до нас зателефонувала жінка, яка повідомила, що в помешканні помер її син. Згодом, опитавши свідків, правоохоронці з’ясували, що померлий напередодні відпочивав у нічному клубі, де начебто сталася бійка. Міліція встановлює усі обставини трагедії. Зазначу, що на тілі померлого ніяких слідів насильницької смерті не виявлено. Проте призначена судово-медична експертиза, для того щоб встановити точну причину смерті чоловіка», - повідомила Світлана Добровольська.

До слова, бійки у нічних клубах нашого міста - нерідке явище. Приміром, 5 червня цього року, в нічному розважальному закладі  "Rafinad People", ножем поранили 24-річного відвідувача. А у 2012 році, охоронці одного із закладів взагалі забули про межі людського. Тоді журналісти дізналися, що в одному із нічних клубів охоронці катували відвідувачів. При чому, до цього були причетні працівники управління Державної службу охорони. Згодом, винні були звільнені із власних посад. А рік потому, у клубі "Sankoff", на горіхи від охоронців отримав місцевий бізнесмен. За словами потерпілого, після нетривалої словесної перепалки, його  кинули на підлогу і почали бити троє охоронців.

Як бачимо, такі випадки непоодинокі. Тож залишається лише сподіватись, що львівська міліція розкриє істину та встановить причину або ж винних у трагедії, яка забрала життя у 28-річного чоловіка,  а матір залишила без сина. Водночас, подібний епізод, нехай і трагічний, змусить задуматись молодь, яка між затишною домашньою атмосферою та нічними посиденьками у клубах, обирає останнє.

Коли розваги коштують життя: після відвідин нічного клубу, у Львові помер молодий чоловік, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #трагічний_випадок #клуб_888
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,93
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...