• Головна
  • У львівському нічному клубі охоронці катували відвідувачів
11:16, 26 квітня 2012 р.

У львівському нічному клубі охоронці катували відвідувачів

У Львові співробітники управління Державної служби охорони в одному з розважальних закладів міста катували відвідувачів. Двоє львів’ян, над якими познущалися правоохоронці, отримали тяжкі тілесні ушкодження, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

За розслідування справи вже взялись журналісти, які і повідомили начальнику ГУ МВС України у Львівській області генералу-майору міліції Олександру Рудяку про випадок катування людей, яке мало місце 21 квітня о 5.00 год.

Порушено кримінальну справу. Затримано працівників УДСО у Львівській області, які є причетними до скоєння цього злочину. Прокуратура Львівської області проводить слідство.

Разом з тим, до Міністерства внутрішніх справ України подано клопотання щодо звільнення з органів внутрішніх справ України міліцейських керівників - начальника управління Державної служби охорони у Львівській області полковника міліції Скорнякова Олександра Борисовича та начальника Сихівського райвідділу Львівського міського управління полковника міліції Гимона Ігоря Нестеровича.

Для відшкодування повного курсу лікування потерпілих, працівники міліції Львівської області вирішили зібрати і надати їм добровільні благочинні внески.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...