• Головна
  • У мікрорайоні Рясне-2 у Львові відкрили амбулаторію сімейної медицини
10:05, 6 грудня 2011 р.

У мікрорайоні Рясне-2 у Львові відкрили амбулаторію сімейної медицини

У мікрорайоні Рясне-2, на вул. Величковського, 30а, відкрили амбулаторію сімейної медицини.

Про це 5 грудня повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Хомицький, – інформує ЗІКу прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Зі слів свободівця, ще будучи депутатом Львівської міської ради попереднього скликання він вимагав вирішити проблему відсутності медичних закладів у мікрорайонах Рясне-1 та Рясне-2.

«У густонаселених мікрорайонах Львова Рясне-1 та Рясне-2 є проблема нестачі медичних закладів. До прикладу, у мікрорайоні Рясне-1 є дитяча поліклініка, але вона розташована в переобладнаній квартирі багатоповерхівки. Зважаючи на таку проблему, я вважав за необхідне збільшити кількість відповідних соціально необхідних закладів у цих мікрорайонах Львова. З моєї ініціативи у новій багатоповерхівці, що на вулиці Величковського, 30а, місто орендує велике офісне приміщення, яке повністю відповідає умовам сучасної медичної поліклініки. Процес був затяжний, але нарешті цю амбулаторію сімейної медицини відкрили і, сподіваюся, вона забезпечить мешканцям належні медичні послуги», – зазначив Андрій Хомицький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...