• Головна
  • Водіїв просять бути уважними: сьогодні у Львові Азаров
10:15, 2 грудня 2011 р.

Водіїв просять бути уважними: сьогодні у Львові Азаров

2 грудня у Львові з робочою поїздкою перебуватиме прем’єр-міністр України Микола Азаров. У зв’язку з цим закликаємо водіїв усіх транспортних засобів бути уважними та обережними, дотримуватися правил дорожнього руху. Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Керівництво управління ДАІ у Львівській області звертається до водіїв транспортних засобів бути особливо уважними на дорогах, реагувати на вимоги регулювальників ДАІ, надавати перевагу у русі автомобілям зі звуковими сигналами та проблисковими маячками.

Водіям не слід голосно вмикати у салоні автомобілів музику, щоби вчасно відреагувати на попереджувальні сигнали спеціальних транспортних засобів.

Співробітники ДАІ просять водіїв транспортних засобів та пішоходів віднестися із розумінням до роботи автоінспекції, оскільки серед низки завдань служби ДАІ є забезпечення безпеки перших осіб держави.

Разом з тим повідомляємо, що у зв’язку з приїздом до Львова прем’єр-міністра України рух транспортних засобів не припинятимуть.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...