• Головна
  • У ЛКП «ЛЕВ» показали нові інструменти для відлову безпритульних собак (ФОТО)
10:05, 19 вересня 2015 р.

У ЛКП «ЛЕВ» показали нові інструменти для відлову безпритульних собак (ФОТО)

Підприємство закупило шприцемети, сіткомети та інше устаткування для коректного та безболісного відлову тварин

Закуплені за підтримки близько двадцяти благодійників рушниці-шприцементи та інше обладнання, яке щойно поступило в розпорядження ЛКП «ЛЕВ» дає змогу вводити тваринам снодійне на відстані, що робить процедуру безпечнішою як для людей, так і для собак.

Шприцемети, вироблені в Данії. Їх вартість – майже 3,5 тис. євро.

«Шприцемети, вироблені в Данії, ми отримали завдяки благодійникам, що долучилися фінансово. Їх вартість – майже 3,5 тис. євро. Такий коректний спосіб відлову собак використовують у багатьох країнах світу. Тепер і Львів виходить на новий рівень у поводженні з безпритульними тваринами», - розповів директор ЛКП «Лев», Олег Мацех.

Для працівників підприємства проведуть навчання з використання нового обладнання. Після семінару команда ЛКП зможе використовувати устаткування у щоденній роботі.

«Якщо зараз вдається у день відловлювати 1-2 собаки, то найближчим часом цей показник планують збільшити до 5, а згодом і до 10 собак. Для цього, зокрема, буде збільшено кількість бригад ловців собак, а робочий день в ЛКП триватиме довше – не з 8 до 16 год., як це було раніше, а з 8 до 20 год., в тому числі й на вихідних», - пояснив Олег Мацех.

У найближчому майбутньому підприємство планує створити на своїй території також центр адопції тварин. Та охочі взяти собі домашнього улюбленця можуть просто зараз забрати стерилізовану, вакциновану та соціалізовану тварину із ЛКП «ЛЕВ», що розташований  за адресою: м. Львів, вул. Промислова, 56. Тел.: 252-30-41.

Автор: Євгенія Пласконь

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #ЛКП_Лев #безпритульні_тварини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,76
EUR
42,60
42,68
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...