• Головна
  • Що змінилося у Львові за останній місяць?
підсумки місяця
17:40, 1 вересня 2015 р.

Що змінилося у Львові за останній місяць?

підсумки місяця

У серпні цього року у нашому місті відбулися зміни, які так чи інакше мають змінити життя Львова та його мешканців на краще. 032. ua нагадує про найважливіші події, які відбулися у серпні 2015 року.

1. Ремонт проспекту Свободи

Що змінилося у Львові за останній місяць? (фото) - фото 1

З 8 серпня розпочалися ремонтні роботи на проспекті Свободи. Тут орієнтовно до 1 жовтня будуть проводити ремонтні роботи. За кілька місяців робітники мають відновити дорожнє покриття в бруківці, облаштувати в’їзди з мозаїчного каменю, відремонтувати тротуари із влаштуванням гранітної плитки. Також тут мають встановити 247 півкуль і прокласти велодоріжку.

2. Нова патрульна поліція у Львові

Що змінилося у Львові за останній місяць? (фото) - фото 2

З 23-го серпня вулиці Львова патрулюють нові патрульні поліцейські. Вже за перший тиждень роботи працівники поліції оформили 34 ДТП, припинили кілька масових бійок, втрутились у 8 сімейних конфліктів. 16 разів вони застосовували наручники під час затримання, допомагали перехожим. А от шеф поліції Юрій Зозуля вже встиг потрапити в епіцентр скандалу.

3. Нічні маршрути

974838_144076413745

Нічні маршрути у Львові будуть курсувати і надалі. Наприкінці серпня було вирішено, що нічний транспорт місту все таки потрібен, але остаточне рішення прийматиме виконком. Однак, за словами начальника управління транспорту та зв’язку Віктора Щира, в першу чергу необхідно вирішити тарифне питання нічних маршрутів.

4. Картка львів’янина

205509_506x285_144067831888

У четвер, 27-го серпня, на сесії міськради ухвалили Програму впровадження ідентифікаційної картки львів’янина –учасника антитерористичної операції, з метою спрощення процесу надання учасниками антитерористичної операції соціальної та матеріальної допомоги та в подальшому створення системи ідентифікації мешканців міста Львова.

5. Рух громадського транспорту онлайн

_144014161567

Відтепер, на сайті ЛМР у тестовому режимі запрацювала онлайн послуга для мешканців та гостей міста. За допомогою цієї системи кожен бажаючий зможе відслідкувати рух автобусів та електротранспорту, а також час їхнього прибуття на конкретну зупинку.

6. Алея СлавиЩо змінилося у Львові за останній місяць? (фото) - фото 6

Фото:прес-служба ЛОР

Тим часом у неділю, 23-го серпня, у Львові в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відкрили Алею Слави випускників Академії сухопутних військ. Алею Слави, створену з урахуванням подій на сході держави та проведенням Антитерористичної операції, не випадково відкрито напередодні Дня Незалежності України. Адже це є своєрідним символом того, як самовіддано і з великою любов’ю не один герой України, серед яких і випускники Академії, віддали своє життя за свою державу та її незалежність.

7. Паркани на озері "Задорожнє"

Що змінилося у Львові за останній місяць? (фото) - фото 7

Фото: Олег Радик, Facebook

А у четвер, 27-го серпня, громадські активісти почали зносити паркани на озері “Задорожнє”. Паркани самовільно встановили орендарі землі поблизу озера, а влада, яка обіцяли громаді вирішити цю проблему, нічого зробити не змогла. 

8. Ремонт проспекту Чорновола

Що змінилося у Львові за останній місяць? (фото) - фото 8

Що змінилося у Львові за останній місяць? (фото) - фото 8

 Із 28 серпня на проспекті Чорновола розпочалися ремонтні роботи. Для початку, на ділянці від вул. Під Дубом до вул. Липинського мають зрізати 24 дерева, 14 з яких – аварійні. Натомість обіцяють висадити низькорослі кущі та близько 32-36 нових дерев. Так проспект готуватимуть до ремонту тротуарів і прокладення велодоріжки. У Шевченківській райадміністрації обіцяють, що місто отримає відреконструйований просп. Чорновола ще до середини жовтня. На їх думку, саме цей час є оптимальним для висадки нових дерев.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #зміни_за_серпень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...