• Головна
  • Львівські дороги адаптують для людей з обмеженими можливостями
10:40, 27 серпня 2015 р.

Львівські дороги адаптують для людей з обмеженими можливостями

У ході реконструкції вулиць міста ЛКП «Львівавтодор» реалізовує проекти, які враховують потреби людей з обмеженими фізичними можливостями.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛМР.

Під час реконструкції трамвайного полотна на вулицях Богдана Хмельницького та Гайдамацькій, планують зробити виступ тротуару до борту трамвая та спорудити звуження проїзної частини в зоні перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, а також виїздів з другорядних вулиць.

Після реконструкції дорога перестане бути магістральною

«Так буде виглядати відрізок дороги від вулиці Богдана Хмельницького і до вулиці Гайдамацької центром Підзамче. Він буде привабливим для пішоходів. Після реконструкції дорога перестане бути магістральною з 4-ма смугами руху, а стане вулицею із заспокоєним рухом», - розповів провідний інженер ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила.

Крім того, під час реконструкції трамвайної колії на вул. Промисловій «Львівавтодор» передбачив виступ тротуару на зупинках до борту трамвая, висота зупинки становитиме 35 см над проїзною частиною також з’являться пониження до рівня проїзної частини на пішохідних переходах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #реконструкція_доріг_Сихів_Хмельницького_Гайдамацька
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...