• Головна
  • На львівських вулицях поменшало зовнішньої реклами
13:00, 3 серпня 2015 р.

На львівських вулицях поменшало зовнішньої реклами

У п’ятницю, 30-го липня в рамках чинного законодавства, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» провели демонтаж зовнішньої реклами, розміщеної без дозволів, виданих у встановленому порядку, та вивісок без погоджених проектів, або які не відповідають цим проектам від вул.Мельника до вул.Героїв Упа.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛМР.

Так, за словами керівника відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» Андрія Барилко,станом на сьогодні, працівники КП планують демонтувати понад 40 конструкцій зовнішньої реклами.

Порівняно із минулим роком, у нашому місті вдвічі збільшилась кількість незаконних рекламних носіїв.

«У 2015 році у Львові вже демонтували 2200 рекламних конструкцій та вивісок. Варто зазначити, що порівняно із минулим роком, у нашому місті вдвічі збільшилась кількість незаконних рекламних носіїв. Маємо тенденцію, коли підприємець не подає для реєстрації відповідні документи для погодження», - розповів Андрій Барилко.

Зазначимо, що після демонтування конструкцій, право власності місту не надається. Підприємець може безперешкодно забрати свою вивіску, відшкодувавши КП витрати на демонтаж, транспортування та зберігання конструкцій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #зовнішня_реклама #демонтаж_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...