• Головна
  • Цимбалюк радить Козаку поскаржитися на нього у правоохоронні органи
13:10, 1 листопада 2011 р.

Цимбалюк радить Козаку поскаржитися на нього у правоохоронні органи

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк порадив депутатові обласної ради Тарасові Козаку звернутися у правоохоронні органи. Про це він сказав у коментарі Вголосу.

Так Михайло Цимбалюк відреагував на заяву Тараса Козака про те, що керівник Львівщини вимагав у нього 1 млн. грн. на відкриття стадіону «Арена Львів».

«Раджу всім, хто так заявляє звертатися в правоохоронні органи. Мені здається, що хтось зарано вже стартував у депутати до Верховної Ради. Хочу сказати, що в нас, на Галичині, завжди було так, що чим більше ти критикуєш владу, тим більше тебе полюблять виборці. Зараз люди мудрі і, думаю, цей підхід вже не актуальний. Треба працювати для людей, для регіону», - сказав Михайло Цимбалюк.

Він зазначив, що нормально відноситься до таких заяв і розуміє їх мету, тому не збирається ніяк реагувати на заяву депутата облради.

Крім того, Михайло Цимбалюк додав, що до нього на особистих прийомах громадян у районах звертаються багато людей, які стверджують, що їм купують щось, пропонують, а взамін просять голосувати за певних кандидатів на виборах до Верховної Ради.

«Люди питають як їм бути. Я відповідаю всім дуже просто: хай дають, а ви беріть, тому що вони дають не своє, вони дають те, що в вас вкрали, а тепер повертають», - зазначив Михайло Цимбалюк.

Що стосується слів Тараса Козака про те, що «Михайло Михайлович буде вибирати, хто буде депутатом у Верховній Раді, хто і де буде балотуватися, хто і кого буде вибирати», то Цимбалюк заявив, що це не входить до його повноважень.

«Мені приємно, що він так мене високо цінить, вважає, що я не обираю, а призначаю. Я не хотів би втягуватись в полеміку. Я маю дуже багато роботи, тому не дивлюся телевізора, не читаю пресу. Ті вимоги, які ставить переді мною президент, не дають мені вільного часу», - запевнив губернатор Львівщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,62
42,80
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...