• Головна
  • 15 липня львів'яни здаватимуть кров для працівниці міліції, яка постраждала внаслідок теракту
21:54, 14 липня 2015 р.

15 липня львів'яни здаватимуть кров для працівниці міліції, яка постраждала внаслідок теракту

У середу, 15 липня, львів'яни будуть здавати кров для 31-річної жінки- правоохоронця, яка постраждала внаслідок теракту. Організатори акції закликають усіх небайдужих долучитись і допомогти врятувати життя жінці. Зараз вона перебуває у дуже важкому стані у лікарні

Як повідомляє голова виконкому ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич у Facebook, жінці дуже потрібна допомога. 

"Зараз Надія перебуває у дуже важкому стані, стоїть питання між життям та смертю, а тому хто може дуже прошу завтра прийти з 09:00 до 12:00 год. в центр переливання крові, що розташований на першому поверсі ЛШМД за адресою вул. Миколайчука, 8 та здати кров", - пише Ігор Зінкевич.

Зазначимо, якщо Ви вирішили допомогти Надії, яка постраждала внаслідок теракту, при собі необхідно мати паспорт, а також необхідно вказати, що кров здається для ДІМ Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Андрухів Надії Михайлівни.

Додамо, що Андрухів Надія є матір'ю малолітньої дитини, яку виховує сама. 

Як розповіли 032.ua медики жінку оперували впродовж чотирьох годин. Вона поступила до лікарні у критичному стані з множинними ушкодженнями тонкої кишки, пошкодженням нирки та нижніх кінцівок. Одразу була доставлена в операційну.

На жаль, жінці довелось провести ампутацію лівої нижньої кінцівки та нефректомію — видалення нирки, а також лапоротомію — ушивання тонкого кишківника. Також діагностовано закритий перелом правої нижньої кінцівки. Стан жінки крайнє важкий — критичний, важкість якого зумовлена множинними травматичними ушкодженнями, величезною крововтратою та травматичним шоком IV ступеня

Нагадаємо, у вівторок, 14 липня о 9:15,  у Львові на вулиці Плугова, 8а біля дільничого пункту, на розтяжці підірвався 24-річний міліціонер, а близько 10:10, у місті пролунав ще один вибух біля дільничого пункту міліції на вулиці Юрія Липи, внаслідок якого постраждала 31-річна дільничий інспектор Шевченківського райвідділу Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,80
EUR
42,70
42,78
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...