• Головна
  • Львів’янин Дмитро Резвой заявив, що перетне Атлантику шляхом Колумба на веслах
16:11, 21 червня 2015 р.

Львів’янин Дмитро Резвой заявив, що перетне Атлантику шляхом Колумба на веслах

Свою поїздку чоловік здійснить у листопаді 2016р.

Як розповіли у прес-службі ЛМР, за два місяці Резвой планує перетнути Атлантику за маршрутом легендарної експедиції Колумба (це 5500 км.), але послуговуючись не вітрилом і силою вітру, а веслами і силою власних рук.

Після Атлантики планую перехід  через Тихий океан. Якщо піде все як задумано,  жоден  з чемпіонських рейтингів в океанському веслуванні не залишиться не побитим!».

«Для цього переходу будую човен власної конструкції і в цьому мені дуже допомагає досвід батька Павла Резвого, за плечима якого вже переходи через два океани – Атлантичний та Індійський  – зізнається Дмитро – З таким наставником в мене немає сумнівів в успішності всього проекту»

Ініціативою Дмитра вже зацікавилося «The Ocean Rowing Society» (ORS) – «Товариство океанських веслярів» та суднобудівна компанія, на верфях якої закладений човен Дмитра. Це не дивно – сімейне захоплення Резвих набуло неабиякого розголосу у Великій Британії та світі. Так один з найвпливовіших журналів для мандрівників “ExplorersWeb”  двічі називав батька Дмитра (Павла Резвого) людиною року,  «Книга рекордів Гіннесса» теж двічі визнавала рекордсменом.

«Тоді – згадує Дмитро - довелося робити човен  для батька практично «на коліні», але досвід був набутий  величезний. Сподіваюсь він нам стане у пригоді. Після Атлантики планую перехід  через Тихий океан. Якщо піде все як задумано,  жоден  з чемпіонських рейтингів в океанському веслуванні не залишиться не побитим!».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #шляхи_Колумба #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...