• Головна
  • Підсумки вчорашнього дня: на Львівщині військові медики діляться досвідом порятунку бійців, а податківці досі залишаються без очільника
08:30, 18 червня 2015 р.

Підсумки вчорашнього дня: на Львівщині військові медики діляться досвідом порятунку бійців, а податківці досі залишаються без очільника

У середу, 17 червня, як у Львові, так і в області відбулось багато резонансних подій.

Так, львівські медики поділились досвідом порятунку понад 1200 українських солдатів, яким упродовж року провели оперативне втручання.

У Львівському  військовому госпіталі кипить робота. Там американські лікарі проводять курси для українських медиків.  Та поряд із цим, американських лікарів зацікавило те, як нашим медикам вдається надавати першу медичну допомогу при обмежених ресурсах.

Вранці, 17 червня, громадські активісти  заблокували центральний вхід у адмінбудівлю Державної фіскальної служби Львівщини. Аби перевірити громадський порядок до активістів приїхав Дмитро Загарія  та закликав дотримуватись вимог чинного законодавства.

А тим часом, прес-служба Державної фіскальної служби України оприлюднила інформацію, що через два тижні на Львівщині призначать нового очільника податкової.

Львів’ян сколихнула новина про пожежу у львівському автобусі, в якому вогонь знищив моторний відсік. Подія трапилась на перехресті вулиць Б. Хмельницького – Грінченка в рейсовому автобусі “DAF”, який курсував за маршрутом №31. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав, а спритний водій власноруч загасив пожежу.

У Стрийському районі декілька підлітків святкували на озері день народження. Під час цієї торжественної події вони вирішили вперше скуштувати алкоголь, внаслідок чого, потрапили у реанімацію місцевої лікарні.

Окрім цього, на Стрийщині в одному із сіл діти так розсердили 70-річну бабусю своїм непослухом, що вона не витримала та вдарила хлопчика сапою по спині. Що буде далі із бабусею вирішить суд.

Нововведення у Львові. З 1 липня в місті планують відкрити нічні автобуси, вартість проїзду в яких, становитиме 8 гривень за одну поїздку. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #підсумки_дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...