• Головна
  • Підсумки вчорашнього дня: У Львові сталася моторошна транспортна пригода за у часті маленької дитини, а негода наробила лиха у місті
08:20, 17 червня 2015 р.

Підсумки вчорашнього дня: У Львові сталася моторошна транспортна пригода за у часті маленької дитини, а негода наробила лиха у місті

Вівторок, 16 червня подарував львів’янам багато цікавих новин. Найголовнші з них у нашому короткому огляді.

Страшна трагедія трапилася у Львові на вул. Джона Ленона. 26-річна львів’янка, керуючи автомобілем «Chevrolet», вчинила наїзд на 2-річну дівчинку. За фактом загибелі дитини, львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Тим часом ще одна трагічна  подія сталася вже у Старосамбірському районі міста, де 12-річний хлопчик за невідомих обставин наклав на себе руки. Нині правоохоронці з’ясовують обставини, що могли призвести до вчинення самогубства.

Чергова негода знову захопила місто зненацька. Як наслідок, у Львові попадали дерева і почали протікати дахи

Завдяки голландській фірмі у нашому місті може з’явитися  Індустріальний парк за 50 млн євро. Скільки ж часу реалізовуватимуть проект – наразі достеменно не відомо. За попередніми даними, інвестор планує вкласти у будівництво майже 50 млн євро і розмістити на 100 тис. кв м близько 20-30 компаній.

А на Сихові планують збудувати тягову підстанцію з кабельними мережами електропостачання для тролейбусної та трамвайної лінії. «Львівелектротранс» оголошує тендер на будівництво тягової підстанції на Сихові.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #підсумки_дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...