• Головна
  • У Львові негода наробила лиха: у місті попадали дерева і почали протікати дахи
оновлено
10:30, 16 червня 2015 р.

У Львові негода наробила лиха: у місті попадали дерева і почали протікати дахи

оновлено

Вчора, внаслідок негоди у Львові зафіксували падіння 3-х дерев, одного стовпа, затікання дахів та замули піску на тротуарах.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За інформацією голови Сихівської районної адміністрації Ірини Маруняк, після дощу та шквалу вітру у районі не було виявлено жодних пошкоджень

Франківський район ліквідовував падіння дерева

Як повідомив голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор, у районі на вул Яреми, 4, сталось падіння невеликого деревця на машину. «Комунальні служби вже все забрали», - зазначив Руслан Кандибор.

У Залізничному районі впало двоє дерев

«Одне дерево впало на вул Патона, 2/5, в дворі будинку. Вночі на місце виїжджали служби. Ще одне падіння дерева зафіксовано на вул Виговського, 3. Це дерево впало на тротуар. Служби також вже працюють на місці», - розповіла Надія Банах, голова Залізничної районної адміністрації.

Також після негоди на "гарячу" лінію міста надійшло звернення, що на вулиці Дж. Вашингтона-Пасічній сталось падіння стовпа. Служба ЛКП «Львівсвітло» виїхала на місце події, проте ця інформація не підтвердилась.

Шевченківський район боровся із затіканням дахів

«По нашому району від мешканців були дзвінки на затікання дахів. Звернень про інші нетипові події після грози не зафіксовано», - уточний Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації.

У Галицькому районі було лише декілька звернень на замулення.

На Сихові у деяких будинках протікають дахи

За інформацією голови Сихівської районної адміністрації Ірини Маруняк, після дощу та шквалу вітру у районі не було виявлено жодних пошкоджень.

«Після вчорашньої негоди надійшли лише скарги про протікання дахів у декількох будинках, зараз працівники комунальних служб будуть над цим працювати. Інших пошкоджень не виявлено», - додала Ірина Маруняк.

У Личаківському районі — намивання піску на тротуарах

Голова Личаківської райадміністрації Іван Лозинський зазначив, що негода не нанесла шкоди у районі, лише спостерігається намивання піску біля та на тротуарах. За його словами, зараз над прибиранням працюють комунальні служби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #негода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,39
39,45
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...