• Головна
  • Підземний паркінг — альтернативне вирішення проблеми із горе-паркувальниками у Львові
ДУМКА ДНЯ
15:19, 3 червня 2015 р.

Підземний паркінг — альтернативне вирішення проблеми із горе-паркувальниками у Львові

ДУМКА ДНЯ

Першочерговою проблемою у Львові є боротьба з горе-паркувальниками. Сьогодні у рубриці “Думка дня” 032.ua публікує думки львів'янина Володимира Васильовича про те, як навести лад у Львові з паркуванням.

Володимир Васильович, львів'янин


Як на Вашу думку, слід боротись із горе-паркувальниками?
Потрібно будувати підземний паркінг, як у всіх нормальних країнах кругом є паркінг. Адже як по-іншому вирішити цю проблему? Все одно будуть порушувати, бо водії мають десь зупинятись.

І якщо знайшли місце, де будувати готелі і ресторани, великі банки, то можна було б збудувати й великий паркінг, який дозволяє розмістити велику кількість машин.


Як ви ставитесь до того, що деякі водії паркуються на пішохідному переході?
Працівники ДАІ мають карати за це відповідними штрафами. Адже це є порушення водієм правил дорожнього руху. Так само як пішохід, який переходить дорогу в невстановленому місці.


А у Вас самого є автомобіль?
Так, користуюсь автомобілем та стараюсь не порушувати правил.


Чи потрапляли на порушників, які неправильно паркуються?
Тут на кожному кроці порушники, тому що місто є специфічне, цікаве, входить в ЮНЕСКО, вулички вузенькі, старе місто і дуже важко тут із паркуванням.
І якщо знайшли місце, де будувати готелі і ресторани, великі банки, то можна було б збудувати й великий паркінг, який дозволяє розмістити велику кількість машин.


А де, на Вашу думу, можна було б розмістити підземний паркінг у нашому місті?
Для цього є спеціалісти, архітектори. Де можна, де не можна — це вони вирішують. Але, я вважаю, що в місті можна було б відвести окреме місце для підземного паркінгу, куди можна було б швидко дістатись за 5 хвилин. Бо якщо паркуватися в кінці міста, і потім їхати на роботу, то це дуже складно.

Також, він наголосив на тому, що Україна має переймати досвід інших країн та пам'ятати про правила дорожнього руху, про які чомусь згадуємо лише за кордоном.

Зазначимо, що зазвичай у Львові водії паркуються в незвичний спосіб: на смузі для автобусів, на пішохідному переході, на місцях для інвалідів, а інколи й на газоні

Читайте також: Львів'янин запропонував зробити підземний паркінг перед залізничним вокзалом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #паркінг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...