• Головна
  • Перед самітом Великої сімки Росія вкотре порушила Мінські домовленості, - Арсеній Яценюк
13:40, 3 червня 2015 р.

Перед самітом Великої сімки Росія вкотре порушила Мінські домовленості, - Арсеній Яценюк

Напередодні саміту Великої сімки Росія вкотре порушила Мінські домовленості і дала вказівку своїм терористам починати військову операцію

Про це заявив Прем’єр-Міністр України Арсеній Яценюк у середу, 3 червня, під час відвідання Міжнародного центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України, що в Яворові на Львівщині, передає прес-служба ЛОДА.

«Очікую, що на саміті Великої сімки світова спільнота дасть правильну і адекватну відповідь російській агресії», - Арсеній Яценюк.

«Росія сьогодні вкотре порушила Мінські домовленості. Перед зустріччю Великої сімки Росія вчора умисно зірвала зустріч тристоронньої контактної групи, а сьогодні дала вказівку своїм терористам починати військову операцію», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що будь-які дипломатичні зусилля повинні бути підкріплені сильною та професійною армією і спільними зусиллями всіх країн Великої сімки і західних партнерів.

«Це ще один виклик для світової спільноти», - сказав Глава Уряду.

«Очікую, що на саміті Великої сімки світова спільнота дасть правильну і адекватну відповідь російській агресії», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #Яценюк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...