• Головна
  • Підсумки вчорашнього дня: як львів'ян пережили перший робочий день після вихідних
08:29, 6 травня 2015 р.

Підсумки вчорашнього дня: як львів'ян пережили перший робочий день після вихідних

Початок робочого тижня розпочався у львів'ян з вівторка. Усі одразу почали розповідати один одному, як пройшли травневі свята. Не забарилися із цим і міськрада та правоохоронці.

Вчора, стало відомо, що поки у львів'ян були вихідні, зловмисники "працювали" на повну потужність. За офіційною статистикою на травневі свята у Львові скоїли 137 злочинів.

Водночас в управлінні туризму Львівської міськради ще раз нагадали, що Львів не дарма називають туристичною окрасою України. За 4 дні до нас приїхало понад 100 тис гостей.

Похвалився і тим, якою популярністю користується Львів, своїй племінниці і мешканець нашого  Він розповів, що в той час коли до Львова приїжджає тисячі туристів, у Криму – пусто і навіть оприлюднив цьому фотодокази. 

А тепер трішки про сумне.Учора, Родичі бійців 24-ї механізованої бригади вийшли на протест. Матері розповіли нашому кореспонденту, що інколи львівським бійцям доводилося пити воду з калюжі, аби вижити.  А ще їхні сини уже 7 місяців не були вдома, тож вони вимагають ротації

Своєю чергою, голова Львівської ОДА Олег Синютка пообіцяв до 8 травня з'ясувати ситуацію щодо ротації львівських військових, аби ті змогли повернутися додому.


Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,93
39,99
EUR
43,07
43,20
PLN
9,94
9,99
Оголошення
live comments feed...