• Головна
  • Скандал у Львові: «Правий сектор» заблокував Соціальний марш (ФОТО+ВІДЕО)
09:18, 2 травня 2015 р.

Скандал у Львові: «Правий сектор» заблокував Соціальний марш (ФОТО+ВІДЕО)

Кілька десятків активістів з «Автономного опору» зібралося у центрі Львова на Соціальний марш. Перед початок ходи з'явилося більше сотні бійців з «Правого сектору». Вони заблокували рух молоді. Аби не виникло бійки, кордон міліції одразу відгородив два табори.

Про це повідмоляє кореспондент 032.ua 

Ми хочемо привернути увагу містян до того, що наша влада приймає антинародні закони. 


Учора, 1 травня о 16:00 біля Львівської ОДА – гаряче. Активісти з «Автономного опору» не могли розпочати Соціальний марш, який був заздалегідь запланований. Вони прийшли з величезним банером «Вставайте, гнані та голодні». Активісти кажуть, що вони закликатимуть українців солідаризуватися. 

"Ми хочемо привернути увагу містян до того, що наша влада приймає антинародні закони. Також виступаємо проти підвищення податків для простих українців та рабського трудового кодексу" – пояснила Ірина Волошин, активістка «Автономного опору».

Перед початком ходи зібралося чимало міліціонерів. Коли на горизонті з'явилися бійці з «Правого сектору», правоохоронці утворили живий кордон. Чоловіки у камуфляжах назвали «автономів» провокаторами. Вони наголосили, що не допустять у Львові «необільшевицький реванш».

"Вони хочуть вчинити дебош. Ми цього недопустимо", – вигукував Тарас Хамер, командир 2-го запасного батальйону ДУК «Правий сектор».

Впродовж години тривало протистояння між обома таборами. Час від часу активістами перегукуються гаслами.

Закінчилось усе тим, що Соціальний марш так і не відбувся. Під пильним наглядом правоохоронці і "Правий сектор" і "автономи" розійшлись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...