• Головна
  • Обвал цін: після Нового року купити землю у Львові буде в кілька разів дешевше
14:27, 25 грудня 2014 р.

Обвал цін: після Нового року купити землю у Львові буде в кілька разів дешевше

Депутати міської ради вирішили піти на зустріч бізнесменам і тим, хто хоче придбати собі земельні ділянки і затвердили нову базову грошову оцінку землі. Відтепер вона становить 423,1 грн за кв м, що на 146,9 грн менше від тієї, яка діє на сьогодні.

“За” таке рішення проголосувало 63 депутати сьогодні, 25 грудня, на пленарному засіданні ЛМР, повідомляє кореспондент 032.ua

За словами начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Сергія Коровайника, зараз базова грошова оцінка, яка була введена в дію в 2011 році, складає 570 грн.

ми говоримо про 25%-е зменшення тієї орендної плати, яка є на сьогоднішній день.

«Базова – це та грошова оцінка, від якої вираховуються грошові оцінки всіх земельних ділянок у місті. Нова грошова оцінка є меншою від тієї базової, яка є зараз, на 146,9 грн. Таким чином, ми говоримо про 25%-е зменшення тієї орендної плати, яка є на сьогоднішній день. Усі договори оренди землі, які вже укладені і досі діють у Львові, з наступного року буде переведено на нову грошову оцінку», – зазначив Сергій Коровайник.

Додамо, депутати мотивували своє рішення про здешевшання ціни на купівлю землі у зв'язку із складною економічною ситуацією в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #земля
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,72
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...