• Головна
  • ФОТОРЕПОРТАЖ: повернувшись з АТО, львівські міліціонери зустрілись із школярами
15:07, 9 грудня 2014 р.

ФОТОРЕПОРТАЖ: повернувшись з АТО, львівські міліціонери зустрілись із школярами

Вони розповіли дітям про роботу правоохоронцям в бойових умовах, як міліціонери допомагали переселенцям та розшукували злочинців.

Співробітники спецпідрозділу судової міліції «Грифон», патрульно-постової служби ЛМУ, спеціального батальйону міліції та батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», зустрілися з учнями загальноосвітньої школи №99 міста Львова.

Про це 032.ua повідомляє з посиланням на ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

За словами начальника спецпідрозділу судової міліції «Грифон» підполковник міліції Назара Коминара, поїздка в АТО змінила їхній світогляд

«Лише тепер, приїхавши додому, починаєш розуміти, що немає в житті більшого щастя, аніж мир у державі, спокій на вулицях, мирна тиша наших сіл і містечок та дитяча усмішка. Дитяча усмішка – це надзвичайно велика емоційна підтримка, люди це відчувають, вони за це переживають, люди за це воюють»,- зазначив Назар Коминар.

Нагадаємо, учора львівські ДАІвці поїхали в Донецьк. 15 правоохоронців в АТО будуть виконувати функції, які пов’язані зі службою Державтоінспекції або по охороні громадського порядку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...