• Головна
  • В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО)
Реклама
16:16, 19 листопада 2014 р.

В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО)

Реклама

Уже в середу, 19 листопада, на площі Соборній, 14, у торговому центрі “Роксолана” відбудеться грандіозне відкриття супермаркету “Арсен”. На львів'ян чекають: шоколадний інтер’єр, приємний персонал, знижки, розіграші , призи і доступні ціни.

Вперше супермаркет «Арсен» відкрили у Львові ще у 2002 році. Сьогодні мережа налічує 7 супермаркетів у Західній Україні і продовжує розвиватись та залишатись однією із найкращих торгових центрів по Україні, пропонуючи популярні товари і високий рівень обслуговування.

За словами заступника генерального директора компанії “Альянс Маркет” Ігора Миколайовича Новоставського, у їхній компанії асортимент товарів формує лише покупець і ціни є такими, що доступні кожному гаманцю. Вони не використовують накопичувальних програм, адже це обман покупця і працюють лише за принципом прозорості та відкритості.

Наша компанія намагається зробити усе, щоби задовольнити потреби покупців. Відтак, кожна людина, яка заходить у магазин може знайти свій товар. Сам підхід до асортименту у нас ніколи міняється, змінюється тільки сам асортимент. Ми робимо ставку на українського виробника. Але є ряд категорій, коли важко замінити виробника, наприклад, миючі засоби. Загалом у новому магазині у центрі Львова буде 6 тис позицій. Стосовно накопичувальних програм, то ми їх не використовуємо, оскільки будь-яка дисконтна програма закладається в ціну.  Ми на сьогодні не впроваджуємо програм лояльності . Ми відкриті. І ставимо об'єктивну ціну”, - наголосив Ігор Новоставський.

За день супермаркет “Арсен” відвідує понад 3 тис покупців. Очевидно, такий секрет успіху саме у відкритості, прозорості та доступних цінах. Компанія пропонує товари перевірених українських та європейських виробників а також завжди свіжу продукцію власного виробництва – кулінарні страви, ароматну випічку, готові кондитерські вироби та торти на замовлення.

Минулого тижня власники «Арсену» вкотре довели свою відкритість і запросили журналістів оглянути новозбудований супермаркет і побачити, як він виглядає в процесі роботи.

Як розповів Директор регіонального відділення “Захід” компанії “Альянс Маркет” Роман Міневич супермаркет у центрі міста будували з єдиною метою, щоб львів'яни почувались комфортно і змогли придбати усе, що йому необхідно.

Ми вирішили зробити супермаркет в центрі міста, адже це серце нашого Львова. Цю ідею ми виношували давно. Підготовчі роботи тут ведуться уже півтори місяці, ми починали усе з нуля. Тут не було нічого: ні плитки, ні стін, ні підлоги. А зараз шоколадний інтер'єр та ексклюзивний аромат, кулінарія власного виробництва та випічка”, - розповів Роман Міневич.

Ігор Новоставський зазначив, те, що супермаркет в центрі Львова і має шоколадний інтер’єр не впливатиме на ціну продуктів, вона буде такою, як і в інших супермаркетах.

Ми дивились на ряд мереж, які працюють в Європі. Там таких магазинів, гарних, інтер'єрних, дуже мало. Львів — це європейське місто, ми хочемо піднімати стандарти роздрібної торгівлі і в цьому магазині ми хочемо частинку Європи принести сюди. Щоб у Львові було зручно, комфортно та затишно купувати. Тут ви купите все, що потрібно для щоденного проживання. Тут буде працювати свій м’ясний, свій рибний цех і навіть продаватиметься жива риба і раки.

Той інтер'єр, який є в нас не говорить, що тут дорого. Ціни у не будуть дорогі. Тут будуть звичайні ціни, як і в інших супермаркетах “Арсен”, - каже Ігор Миколайович.

Загалом в компанії працює більше 1 тис людей і тут проводять ретельний підбір персоналу. Власники запевнили, що в магазині, що у центрі Львова, працюватимуть кращі кадри, для цього відбулась ротація ключових посад. А завдяки відкриттю супермаркету у Львові створено біля 100 робочих місць. 

В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-1


Як розповів Барчак Олег Зіновійович, керуючий магазином, в “Арсені” працюватиме дві експрес-каси та шість звичайних.

“ Ми зробимо усе необхідне для швидкого обслуговувати клієнтів. Ми не хочемо, аби наші відвідувачі стояли у черзі. Купуючи тут товар покупець тут відпочивав.  Відтак, ми встановили інноваційні, швидкі термінали і підібрали найкращий персонал”, - зазначив Олег Барчак.

За словами начальника відділу маркетингу Александри Ладної, до відкриття компанія підготувала для відвідувачів безліч приємних сюрпризів. Зокрема, було спеціально розроблено каталог з окремими, цікавими та дешевими цінами. А також підготовлено акцію з розіграшем золотих кулонів у вигляді “сердець” та шоколаду.

При покупці у чеку на 300 гривень, власник чеку може виграти шоколадне серце вагою 100 грам або золоте Таких сердець буде 25. Триватиме розіграш впродовж 5 днів, із середи до неділі включно.

В день відкриття та у неділю у нас також відбудуться конкурси-вікторини. На відвідувачів чекають призи, вікторини. Ми будемо дарувати дрібнички, які завжди пригодяться вдома.

Ті, хто здійснив покупку від 50 гривень, теж отримуватиме подарунок.

Ще в рамках святкування у нас буде дегустація товарів власного виробництва. Та в неділю, як і в інших магазинах “Арсену” буде проходити акція із знижками та п'ять - сім топ-товарів, які найчастіше купують”, - розповіла Александра Ладная, начальник відділу маркетингу.

Зазначимо, відкриття супермаркету “Арсен” відбулося цієї середи, 19 листопада.

Двері супермаркету будуть відчиненні для мешканців та гостей міста щодня з 10 ранку до 23:00.

Приходьте і ви переконаєтесь, що новозбудований супермаркет “Арсен” - це найкращий магазин у центрі із затишним інтер'єром, знижками, призами, в якому ви зможете купити усе, що вам потрібно за доступними цінами. 

В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-2
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-3
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-4
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-5
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-6
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-7
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-8
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-9
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-10
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-11
В центрі Львова відкрили супермаркет “Арсен” (ФОТО), фото-12
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...