• Головна
  • Чемпіонат з нуля. Динамо - Карпати (ВІДЕО)
16:15, 10 листопада 2014 р.

Чемпіонат з нуля. Динамо - Карпати (ВІДЕО)

Вчора, 9 листопада, львівські “Карпати” грали на виїзді у Києві з місцевим “Динамо”, яке займає зараз перше місце у турнірній таблиці Чемпіонату України з футболу. Карпати ж підійшли до цього матчу у статусі аутсайдера, маючи в активі, якщо так можна сказати, мінус 1 заліковий бал.

Здавалось, що результат матчу очевидний, лідер зустрічається з аутсайдером, більшість експертів не могли визначитись, скільки голів пропустить львівська команда. Проте “Карпати” зуміли добре налаштуватись на матч з киянами, зрозуміли, що їм немає чого втрачати, надійно зіграли в обороні та навіть мали можливість вирвати перемогу у “Динамо”.

Київська команда безперервно атакувала ворота Романа Мисака, проте він продемонстрував високий клас, відбивши декілька класних ударів динамівців. Допомагала “Карпатам” зібрана гра в обороні, також львів'янам декілька разів посміхалась футбольна удача. В одній з атак гравці “Динамо” нанесли п'ять ударів(!!!) по воротах львівської команди, проте, завдяки вдалій грі в обороні та якісній роботі голкіпера, жоден з них не увінчався успіхом.

А наприкінці матчу львівська команда мала можливість вирвати перемогу, в одній з атак львів'яни нанесли серію ударів по воротах киян, проте цього разу футбольна фортуна була на стороні “Динамо” - захисник грудьми на лінії воріт зупинив м'яч, який летів у сітку.

Отже “Карпати” після 12 туру, заробивши в цьому матчі один заліковий бал, розпочинають чемпіонат з нуля. Вони знаходяться на останній позиції у турнірній таблиці, від найближчого конкурента їх відділяє всього три залікові бали, а від “Говерли”, яка йде на 14 позиції — вісім.

Вчорашній матч показав, що для фанатів “Карпат” ще не все втрачено, адже якщо команда продовжуватиме грати з таким завзяттям як у матчі з “Динамо”, то у львів'ян є всі шанси наздогнати конкурентів та залишити за собою право виступати у Прем'єр-Лізі Чемпіонату України з футболу. Відео найкращих епізодів матчу дивіться нижче.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#динамо-карпати #футбол #карпати львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,95
EUR
42,85
43,00
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...