• Головна
  • Австрійські лікарі у Львові безплатно прооперували важко поранених бійців АТО
10:06, 4 жовтня 2014 р.

Австрійські лікарі у Львові безплатно прооперували важко поранених бійців АТО

Хірурги робили операції подекуди аж до ночі

Як повідомляють у прес-службі ЛМР, австрійські лікарі прибули до Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону на кілька днів.  

Тут вони розглядали питання мінімальної інвазивної хірургії черевної порожнини, пластичної хірургії, застосовували новітні техніки під час операцій військовослужбовців-учасників АТО.

«Хірурги зголосилися швидко, безоплатно, з відкритим серцем і з майбутньою перспективою співпраці. Їм далеко небайдужа доля поранених. Вони оптимістичні, відкриті на допомогу. Це неурядова програма. Оскільки є поранені, які не можуть бути транспортовані, ми сконцентровуємося на запрошенні провідних хірургів в Україну.

Хірурги робили операції до ночі 2 жовтня. А з сьогоднішнього ранку триває огляд усіх важкопоранених. Австрійські лікарі дають консультації українським військовим лікарям щодо роботи з важкими травмами, особливими випадками», – додає голова українського представництва Міжнародної асоціації підтримки УкраїниОльга Дурбак-Чуйко.

«Вчора змішаною бригадою хірургів під керівництвом доктора Клауса була успішно проведена операція нашому герою з АТО. Незабаром ми очікуємо колег із Канади, серед яких будуть і представники діаспори, які працюватимуть в нашому госпіталі.

Наразі із зони АТО до нас доставили 64 особи», – зазначив начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, полковник медичної служби Іван Гайда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #АТО #поранені #госпіталь #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...