• Головна
  • Львів vs Луганськ: два міста, які розташовані в різних куточках України, однак через війну тримаються разом, - підсумки дня
Підсумки 21 липня
08:00, 22 липня 2014 р.

Львів vs Луганськ: два міста, які розташовані в різних куточках України, однак через війну тримаються разом, - підсумки дня

Підсумки 21 липня

Зруйновані будинки... вбиті люди... Львів'яни не можуть залишатися осторонь, коли в Україні йде війна. Щоправда, повірити в те, що це все таки відбувається в Україні, стає дедалі складніше

Активіст, який приїхав з рідного Луганська до Львова, не вірить своїм очам. Вулиці, які були колись спокійними… тепер переповнені трупами мирних мешканців – жінок, дітей та чоловіків, які не уявляли, що цей день стане для них останнім. Фоторепортаж цих жахливих подій, можна переглянути тут.

А тим часом жінка з Луганську зі сльозами на очах купує квитки в залізничній касі додому. Вона знає, що на вулицях її рідного міста вбивають мирних жителів, але в неї на сході України залишились матір та чоловік, які під постріли куль охороняють власне помешкання. Відчай на стільки переповняє бідолашну, що вона готова потрапити під обстріл, тільки б побачити рідних.

А тим часом на Львівщині – нова хвиля повісток. 032 розповіли, що чоловіків забирають в армію цілими селами, щоправда не молодше 25 років. В села приносять майже сотню повісток. В деяких сім’ях – йдуть усі сини.

Не пропустив 032, вчора 21 липня, і новини з АТО. Українська армія знищила «Град», з якого обстрілювали луганський аеропорт, де несуть службу львівські військові. «Град» вдалось відвоювати лише з танками.  

Сили АТО взяли в полон 30 терористів, щоправда їх побратими досі чинять шалений опір. Нові сутички… стрільба… втрати. Є і хороша звістка. Ці полонені «зливають» інформацію нашим військовим про наступні напади на мирних мешканців. Уповноваженим особам дано завдання збирати докази і фіксувати злочинні дії терористів, зокрема щодо визначення наслідків використання бойовиками РСЗВ БМ-21 Град в житлових району Луганська. 

Не припиняються розмови довкола Боїнгу-777, який терористи збили в зоні АТО. Сьогодні там була пожежа – горіли речі загиблих. Журналіст з місця подій каже, що горіння почалось через погодні умови. А тим часом, Петро Порошенко наказав припинити вогонь в радіусі 40 км біля місця падіння літака. Додамо, що терористи повернули тіла загиблих у цій страшній аварії. Втім досі невідомо, навіщо вони взагалі їх крали…

Дізнаватися інформацію стає дещо складніше. Принаймні так хочуть зробити східні сусіди. Офіційний сайт спільноти «Інформаційний спротив» атакують. За словами Дмитра Тимчука, це роблять «російські друзі». На щастя, джерел, через які сьогодні можна повідомити новину, безліч. Усе заблокувати не вдасться.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #підсумки дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...