• Головна
  • У неділю перед Оперним театром гратимуть у баскетбол
15:51, 3 липня 2014 р.

У неділю перед Оперним театром гратимуть у баскетбол

У неділю, 6 липня, на площі перед Оперним театром відбудеться фестиваль Yarych Street Fest.

У рамках фестивалю спортсмени гратимуть у вуличний баскетбол 3х3.

 Загалом буде 7 спортивних площадок на площі біля Оперного театру. Одна з цих ділянок буде зі справжньою баскетбольною стійкою NBA

Про це сьогодні, 3 липня повідомив Іван Попович, організатор фестивалю «Yarych Street Fest».

«Минулого року ми провели перший такий фестиваль, тоді вдалося зібрати 101 команду, 3 з яких були з Європи. Цього року ми розширюємо розважальну програму як для молоді, так і для старших людей. Загалом буде 7 спортивних площадок на площі біля Оперного театру. Одна з цих ділянок буде зі справжньою баскетбольною стійкою NBA, буде площадка, вкрита карематами, де аніматори допомагатимуть дітям розважатись та займатись. Малеча зможе спробувати себе у техніці малювання фейс-арт. Цього року новинкою заходу стане графіті-фест – буде встановлено 8 площин розміром 2.5 на 1.5 метри, на яких художники графіті творитимуть на тему «Україна єдина», а публіка обиратиме кращу роботу, автор якої отримає цінні призи. Окрім цього будуть змонтовані рампи для виступів велосипедистів у різних дисциплінах. Спортсмени з паркуру та ворк-ауту будуть демонструвати свою силу та вправність», - зазначив Іван Попович, організатор фестивалю «Yarych Street Fest». 

Нагадаємо, торік фестиваль «Yarych Street Fest» відвідало близько 1500 спортсменів з усієї країни та країн-сусідів. Зокрема, 101 українська команда із вуличного баскетболу, 2 з Польщі та 3 з Росії та Чехії. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #баскетбол
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...