• Головна
  • У Львові АТП-1 звинувачують у маханаціях під час закупівлі автобусів
14:04, 3 липня 2014 р.

У Львові АТП-1 звинувачують у маханаціях під час закупівлі автобусів

Розпочато кримінальне провадження

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

Прокуратурою міста Львова розпочато кримінальне провадження із попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України за фактом внесення посадовцями Львівського КП АТП №1 до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей про відповідність технічної специфікації придбаних автобусів заявленим вимогам.

Йдеться про закупівлю Львівським комунальним підприємством АТП №1 десяти автобусів у приватного товариства за кошти державного бюджету у сумі понад 15 млн. грн. під час підготовки до проведення чемпіонату Євро-2012.

У ході перевірки з’ясувалось, що комплектація поставлених транспортних засобів не відповідала умовам укладеного договору купівлі-продажу, яким передбачалось встановлення окремих механізмів та деталей німецького виробництва. Натомість, фактично було використано оснащення, місце виготовлення та виробник якого не ідентифікується, а також деталі виробництва Китаю.

Однак посадовці АТП №1 в актах прийому-передачі вказали про відповідність технічної специфікації придбаних автобусів заявленим вимогам, а у подальшому незаконно оплатили за них повну суму виділених державою коштів.

Наразі встановлюється сума збитків, завданих державі такими діями службовців Львівського комунального підприємства АТП №1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #АТП-1 #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...