• Головна
  • Адреналін зашкалює: у Львові сміливці стрибають з дев’ятиповерхівки (фоторепортаж)
18:09, 1 липня 2014 р.

Адреналін зашкалює: у Львові сміливці стрибають з дев’ятиповерхівки (фоторепортаж)

Команда львівських фахівців організувала у Львові справжнє свято для любителів екстремальних розваг.

Зокрема, 29 червня, в День молоді, клуб активного відпочинку «KAVA» влаштував у Львові один з найбільш екстремальних видів активного відпочинку в Україні – «Rope jumping».

В заході взяло участь близько сотні львів'ян. Вони стрибали з 30 метрів висоти, зокрема з даху з дев'ятиповерхової будівлі. Родзинкою екстремального заходу стали дівчата, які стрибали з дев’ятиповерхівки в бікіні та у вишиванках.

"Мені дуже сподобалось. Емоції просто зашкалюють. Я одягнула бікіні, а моя подруга — вишиванку. Стрибати з висоти та ще у такому одязі — доволі цікаво та незвично. Під час польоту, я зрозуміла, що хочу стрибнути ще раз", – ділиться враженнями після стрибка Катерина.

"Дуже класні організатори. Нас зустріли, провели інструктаж. За словами організаторів, люди часто переживають, мовляв, стрибнуть не правильно, зіштовхнуться зі стіною будинку, тощо. Втім, я переконався на власному досвіді, що інструктори використовують відповідну систему безпеки", - зазначив в коментарі 032.ua львів'янин Андрій.

Додамо, у Львові вартість одного стрибка коштує 150 грн. Для того, щоб стрибнути з дев’ятиповерхової будівлі попередньо потрібно пройти реєстрацію у соціальній групі /vk.com/kavarope та оплатити завдаток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...