• Головна
  • В річці біля Рава-Руського спиртзаводу померла уся риба. Підприємці підозрюють диверсію (ФОТО)
12:03, 1 липня 2014 р.

В річці біля Рава-Руського спиртзаводу померла уся риба. Підприємці підозрюють диверсію (ФОТО)

Люди, які мешкають поблизу ріки Рати поскаржились, що спливла усі риба. Підприємці запевняють, що вини спиртзаводу у цьому немає. Вони кажуть, що дамбу, яка розділяє очисні споруди від ріки навмисно підкопали.

Надзвичайна ситуація трапилася на Рава-Руському підприємстві «Укрспирт». Протягом декількох днів близько 2000 кубометрів нечистот потрапило у річку Рату з одного із басейнів очисних споруд підприємства. Про це 032 повідомили у прес-службі Рава-Руської міськради.

В річці біля Рава-Руського спиртзаводу померла уся риба. Підприємці підозрюють диверсію (ФОТО), фото-1

«Люди, які проживають поблизу ріки Рати, скаржаться, що у ній спливла риба. Коли ми почали проводити власне розслідування, то виявили факт підкопу дамби, яка розділяє очисні споруди від ріки», - повідомив в. о. директора Рава-Руського спиртового заводу Роман Лянгер.

Роман Лянгер повідомив, що близько семи метрів дамби було знищено. За його словами, для того, щоб це сталося, достатньо було прокопати невеличкий канал на ширину лопати, що дозволило б воді зруйнувати дамбу.

На Рава-Руському спиртзаводі вважають, що ситуація із проривом дамби є спланованою. Не виключають, що вона є продовженням ситуації щодо керівника підприємства, яка виникла на заводі у травні, мовляв, окремі особи зацікавлені у зриві роботи заводу та дискримінації керівника підприємства, якого підтримує колектив.

На місце події працюють правоохоронці. 

В річці біля Рава-Руського спиртзаводу померла уся риба. Підприємці підозрюють диверсію (ФОТО), фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рава-Руська #спиртзавод
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...